Міськрада Житомира почне відправляти повістки рекомендованим листом (відео)

Починаючи з 4 липня Житомирська міська рада розсилатиме повістки військовозобов’язаним за місцем реєстрації рекомендованим поштовим листом. Про це заявив заступник Житомирського міського голови Олег Смаль, повідомляє “Суспільне”.

Якщо військовозобов’язаний відмовиться від вручення листа, не з’явившись у ТЦК, тоді сповістять поліцію. Міськрада робитиме це спільно з ТЦК.

“Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки згідно з розпорядженням начальника ТЦК і СП звернувся до міської ради щодо розсилки даних повісток. Вони формують список, передають нам повістки, а ми надсилаємо рекомендованим листом військовозобов’язаним особам”, — розповів Смаль.

За його словами, рекомендовані листи надсилатимуться військовозобов’язаним за місцем реєстрації. Буде вказано термін, протягом якого військовозобов’язаному буде необхідно звернутися до центру комплектування.

Якщо військовозобов’язаний відмовився від вручення листа і не з’явився в ТЦК, сповіщається поліція, яка, своєю чергою, проводить розшук і доставляє у центр комплектування. Потім складається адмінпротокол — виписується штраф від 17 тисяч гривень, уточнив Олег Смаль.

Чиновник пояснив, що наразі вже готові 212 повісток, які найближчим часом розішлють військовозобов’язаним, кількість повісток збільшуватиметься.

Ольга Степанова

Recent Posts

Конфлікт із ТЦК у Ворохті: Дикий заявив, що застосував би зброю на ураження (відео)

Ветеран АТО, колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий заявив, що застосував би зброю на…

4 хв. ago

“Копаються у батьківських речах”: окупанти конфіскували будинок Джамали в Криму

Російські окупанти забрали будинок української співачки кримсько-татарського походження Джамали, який знаходиться в тимчасово окупованому Криму. Про…

19 хв. ago

Візит Орбана до Путіна: аналітики пояснили, як диктатор використав угорського прем’єра

Президент Росії Володимир Путін використав зустріч з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном для того, щоб виступити проти припинення…

28 хв. ago

“Я об’єднав 50 країн, щоб допомогти Україні”: Байден заявив, що це він зупинив Путіна

Президент США Джо Байден заявив, що це він зупинив президента РФ Володимира Путіна, коли об'єднав 50 держав…

31 хв. ago

Улюблений італійський обід Сильвестра Сталлоне

Рецепти італійської пасти сподобаються всім прихильникам цієї смачної кулінарної традиції. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має…

51 хв. ago

“Без заяв”: українці отримають автоматичну відстрочку без відвідування ТЦК

Деяким громадянам України не знадобиться навіть відвідувати ТЦК, щоб отримати відстрочку. Усе буде оформлено автоматично завдяки…

53 хв. ago