Репетувала та виривалась: у Одесі сталась бійка за участю жінки і ТЦК (відео)

Вдень 2 серпня у центрі Одеси сталась штовханина за участю одеситів та групи військовослужбовців і поліцейських. Жінка намагалась відбити чоловіка у військових, при цьому голосно кричала, вибивала документи, які їй показували, і знімала інцидент на смартфон. Тим часом одесити спостерігали, записували відео з різних ракурсів. На деяких кадрах видно невідомого, який чомусь опинився посеред вулиці. Про деталі інциденту і про те, що сталось з фігурантами, написали у Telegram-каналі “Х*** Одесса”.

Відео з кадрами сутички з’явилось у соцмережах опівдні 2 серпня. У дописі вказано, що це — вулиця Середньофонтанська в Одесі. Перші кадри показують, як військовий тримає чоловіка у смугастій футболці, а громадянин у чорному одязі схопив його за корпус і тягне і у протилежний бік. Тим часом поруч кричить жінка і хапає за руки чотирьох військових. У якийсь момент можна побачити, як один з них показує їй якісь папери, які вона вибиває. Поруч, за деревом — поліцейська. Крім того, можна помітити правоохоронців у жилетах патрульної поліції, які стоять над чоловіком у чорному одязі посеред автотраси.

На відео з іншого ракурсу видно, що подія відбувається поруч з жовтим маршрутним автобусом. Можна нарахувати близько 12 осіб, які або брали участь у сутичці, або стояли навколо.

Бійка в Одесі з ТЦК – жінка та військові 2 серпня Фото: Скриншот
Бійка в Одесі з ТЦК – сутичка громадян з військовими 2 серпня Фото: Скриншот

За годину з’явилось повідомлення, що жінку затримали. На відео чути, як вона продовжує невтомно кричати і вириватись, а поліції побільшало — їх вже з десяток осіб.

Бійка в Одесі з ТЦК – затримання жінки 2 серпня Фото: Скриншот

На момент публікації не відшукалось коментарів щодо бійки у центрі Одеси на сторінці Facebook Одеського терцентру комплектування, ГУ Нацполіції та ГУ Патрульної поліції у Одеській області.

Зазначимо, раніше у Одесі відбувались сутички населення зі співробітниками ТЦК і поліцією. Наприклад, 15 липня з’явилось відео, зняте невідомим одеситом у бейсболці. Він заявив, що не буде показувати свої документи правоохоронцям, бо кількома хвилинами раніше вже їх начебто показував військкомам. За якусь мить стає зрозуміло, що один з військових намагається вибити у нього з рук телефон. 27 липня сталась бійка на пляжі “Аркадія”. Кадри з місця подій показали, що у ній брало участь кілька десятків людей, серед них — люди у формі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Поїдуть на фронт: військові у відпустці піймали “на гарячому” підпалювачів авто (фото)

Українські захисники "на гарячому" піймали двох підпалювачів авто. Щоби це стало можливим, вони у відпустці…

7 хв. ago

У Китаї за ґрати відправили топчиновницю, яка завела на роботі 58 коханців

Китайська топчиновниця Чжун Ян опинилася за ґратами за корупцію. Але ця новина не була б…

16 хв. ago

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Міністр освіти та науки Оксен Лісовий, виступаючи на Саміті перших леді та джентльменів, зробив важливу…

24 хв. ago

За ціною від 10 до 20 тисяч доларів: опубліковано рейтинг найбільш надійних авто з пробігом

Аналітики американського агентства Consumer Reports склали рейтинг найнадійніших уживаних автомобілів. Серед найдоступніших моделей, представлених на…

33 хв. ago

Боляче вдарить по українцях: сьогодні надзвичайно потужна магнітна буря – буде погано

Сьогодні сильна магнітна буря у 7 балів знову вдарила по Землі. Черговий різкий удар по здоров’ю людей,…

50 хв. ago

Мобілізація обмежено придатних до 25 років: ЗСУ ухвалили рішення

Сухопутні війська ЗСУ видали директиву про заборону мобілізації обмежено придатних громадян віком від 18 до 25 років.…

57 хв. ago