Репетувала та виривалась: у Одесі сталась бійка за участю жінки і ТЦК (відео)

Вдень 2 серпня у центрі Одеси сталась штовханина за участю одеситів та групи військовослужбовців і поліцейських. Жінка намагалась відбити чоловіка у військових, при цьому голосно кричала, вибивала документи, які їй показували, і знімала інцидент на смартфон. Тим часом одесити спостерігали, записували відео з різних ракурсів. На деяких кадрах видно невідомого, який чомусь опинився посеред вулиці. Про деталі інциденту і про те, що сталось з фігурантами, написали у Telegram-каналі “Х*** Одесса”.

Відео з кадрами сутички з’явилось у соцмережах опівдні 2 серпня. У дописі вказано, що це — вулиця Середньофонтанська в Одесі. Перші кадри показують, як військовий тримає чоловіка у смугастій футболці, а громадянин у чорному одязі схопив його за корпус і тягне і у протилежний бік. Тим часом поруч кричить жінка і хапає за руки чотирьох військових. У якийсь момент можна побачити, як один з них показує їй якісь папери, які вона вибиває. Поруч, за деревом — поліцейська. Крім того, можна помітити правоохоронців у жилетах патрульної поліції, які стоять над чоловіком у чорному одязі посеред автотраси.

На відео з іншого ракурсу видно, що подія відбувається поруч з жовтим маршрутним автобусом. Можна нарахувати близько 12 осіб, які або брали участь у сутичці, або стояли навколо.

Бійка в Одесі з ТЦК – жінка та військові 2 серпня Фото: Скриншот
Бійка в Одесі з ТЦК – сутичка громадян з військовими 2 серпня Фото: Скриншот

За годину з’явилось повідомлення, що жінку затримали. На відео чути, як вона продовжує невтомно кричати і вириватись, а поліції побільшало — їх вже з десяток осіб.

Бійка в Одесі з ТЦК – затримання жінки 2 серпня Фото: Скриншот

На момент публікації не відшукалось коментарів щодо бійки у центрі Одеси на сторінці Facebook Одеського терцентру комплектування, ГУ Нацполіції та ГУ Патрульної поліції у Одеській області.

Зазначимо, раніше у Одесі відбувались сутички населення зі співробітниками ТЦК і поліцією. Наприклад, 15 липня з’явилось відео, зняте невідомим одеситом у бейсболці. Він заявив, що не буде показувати свої документи правоохоронцям, бо кількома хвилинами раніше вже їх начебто показував військкомам. За якусь мить стає зрозуміло, що один з військових намагається вибити у нього з рук телефон. 27 липня сталась бійка на пляжі “Аркадія”. Кадри з місця подій показали, що у ній брало участь кілька десятків людей, серед них — люди у формі.

Ольга Степанова

Recent Posts

ТОП-4  фрази СРСР, які зруйнували впевненість у цілому поколінні

Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…

10 хв. ago

Створюють новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…

25 хв. ago

Українським водіям у Німеччині загрожують штрафи за “неправильні” номер

Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…

40 хв. ago

Чому повітря в Києві не очищується швидко: назвали причину

У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…

50 хв. ago

The Guardian: У Путіна знали про операцію ЗСУ в Курській області, але не змогли підготуватися

Російське військове командування передбачало операцію ЗСУ в Курській області і протягом кількох місяців розробляло плани…

60 хв. ago

Землю накрила магнітна буря червоного рівня: що треба знати

20 вересня сонячна активність підвищилась до К-індексу 7. Це червоний рівень, який відповідає сильним геомагнітним…

1 годину ago