Репетувала та виривалась: у Одесі сталась бійка за участю жінки і ТЦК (відео)

Вдень 2 серпня у центрі Одеси сталась штовханина за участю одеситів та групи військовослужбовців і поліцейських. Жінка намагалась відбити чоловіка у військових, при цьому голосно кричала, вибивала документи, які їй показували, і знімала інцидент на смартфон. Тим часом одесити спостерігали, записували відео з різних ракурсів. На деяких кадрах видно невідомого, який чомусь опинився посеред вулиці. Про деталі інциденту і про те, що сталось з фігурантами, написали у Telegram-каналі “Х*** Одесса”.

Відео з кадрами сутички з’явилось у соцмережах опівдні 2 серпня. У дописі вказано, що це — вулиця Середньофонтанська в Одесі. Перші кадри показують, як військовий тримає чоловіка у смугастій футболці, а громадянин у чорному одязі схопив його за корпус і тягне і у протилежний бік. Тим часом поруч кричить жінка і хапає за руки чотирьох військових. У якийсь момент можна побачити, як один з них показує їй якісь папери, які вона вибиває. Поруч, за деревом — поліцейська. Крім того, можна помітити правоохоронців у жилетах патрульної поліції, які стоять над чоловіком у чорному одязі посеред автотраси.

На відео з іншого ракурсу видно, що подія відбувається поруч з жовтим маршрутним автобусом. Можна нарахувати близько 12 осіб, які або брали участь у сутичці, або стояли навколо.

Бійка в Одесі з ТЦК – жінка та військові 2 серпня Фото: Скриншот
Бійка в Одесі з ТЦК – сутичка громадян з військовими 2 серпня Фото: Скриншот

За годину з’явилось повідомлення, що жінку затримали. На відео чути, як вона продовжує невтомно кричати і вириватись, а поліції побільшало — їх вже з десяток осіб.

Бійка в Одесі з ТЦК – затримання жінки 2 серпня Фото: Скриншот

На момент публікації не відшукалось коментарів щодо бійки у центрі Одеси на сторінці Facebook Одеського терцентру комплектування, ГУ Нацполіції та ГУ Патрульної поліції у Одеській області.

Зазначимо, раніше у Одесі відбувались сутички населення зі співробітниками ТЦК і поліцією. Наприклад, 15 липня з’явилось відео, зняте невідомим одеситом у бейсболці. Він заявив, що не буде показувати свої документи правоохоронцям, бо кількома хвилинами раніше вже їх начебто показував військкомам. За якусь мить стає зрозуміло, що один з військових намагається вибити у нього з рук телефон. 27 липня сталась бійка на пляжі “Аркадія”. Кадри з місця подій показали, що у ній брало участь кілька десятків людей, серед них — люди у формі.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

45 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

46 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

48 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

50 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

52 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

53 хв. ago