Справа Тищенка: журналіст заявив, що історію з колцентрами замовчують

В Україні замовчують історію з незаконними колцентрами. Про це заявив український журналіст та співзасновник видання “Наші гроші” Юрій Ніколов. На його думку, правоохоронці влаштували “шоу” з обшуками та судом над народним депутатом Миколою Тищенком. Таким чином, мовляв, хочуть відвернути уваги від проблеми.

Таку заяву він зробив в ефірі телеканалу “Київ 24”. За його словами, суспільству запропонували слідкувати за скандалом з Тищенком, але не за історією з колцентрами в цілому. 

“Микола Тищенко на нерві дає якісь покази. Так чому їх не перевіряти? Людина заговорила, чому від цього відвертаються?”, – запитав Ніколов.

На його думку, правоохоронці не зацікавлені у припиненні діяльності колцентрів. Журналіст наголосив, що з таких структур йдуть потоки грошей. тому на них “не звертають уваги”.

Справа Тищенка

20 червня у мережі з’явилося відео з Дніпра – люди у формі та балаклавах напали на ексбійця спецпідрозділу Kraken – Дмитра Павлова з позивним “Син”, який був із немовлям у візку. Невідомі супроводжували нардепа Миколу Тищенка – той приїжджав до Дніпра, щоб начебто “боротися з нелегальними офісами та ботофермами”.

Сам депутат згодом заявив, що Павлов нібито пов’язаний із шахрайською ботофермою у Дніпрі та нібито намагався зірвати слідчі дії. Зазначимо, що самого депутата підозрюють у тому, що він “кришує” колцентри, які йому за це платять, а бореться з тими, які не хочуть ділитися з ним грошима.

25 червня Тищенко отримав підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця. Інформатор писав, що під час обшуку, у нього знайшли десятки тисяч доларів та євро у пакетах та коробках з-під взуття.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Їжа богів” або як харчувалася верхівка СРСР (фото)

Літо 1932 року. В Україні набирає шалених обертів найстрашніший акт геноциду українського народу — Голодомор.…

5 хв. ago

Так не всі олігархи живуть: статки затриманої голови МСЕК Хмельницького шокували усіх

ЗМІ пишуть, що фігуранткою корупційної справи на Хмельниччині та керівницею МСЕК є Крупа Тетяна Василівна.…

12 хв. ago

Майбутня дитина принцеси Беатріс отримає титул, але не британський (фото)

Принцеса Беатріс готується стати матір'ю своєї другої дитини наступної весни. Друга дитина принцеси Беатріс матиме право…

21 хв. ago

Чому не змогли відстояти Вугледар: головна причина відступу з міста

Вугледар довелося залишити через тотальне панування Росії в повітрі, вважає військовий оглядач Олександр Коваленко. Дев'ять…

30 хв. ago

Мобілізація в Україні стає максимально примусовою та жосткою – The Times

Тактика мобілізації в Україні "стає все більш брудною", "оманливою, примусовою та насильницькою", оскільки "змучені конфліктом…

38 хв. ago

Від платіжок очі на лоба вилізуть: який “сюрприз” підкине комуналка у жовтні

Починаючи з жовтня 2024 року, мешканці багатоквартирних будинків в Україні бачитимуть вищі рахунки за газові…

58 хв. ago