Спочатку блондинка, потім руденька: любовний скандал у ТЦК отримав продовження

Ви вже точно бачили відео пристрасних поцілунків начальника Рівненського ТЦК з кількома різними жінками. Так-от, цей любовний скандал отримав продовження. 

Любовний роман в ТЦК

Ці кадри вже бачила вся країна. Спочатку пристрасні поцілунки з блондинкою, а потім Із руденькою. На відео – начальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич, саме він в центрі любовного скандалу.

У Мережі з’явилося відео, як він на робочому місці розважається з підлеглими протилежної статі, щоправда, відео зняте на приховану камеру. Першим відео опублікував на своєму Telegram-каналі антиукраїнський блогер Анатолій Шарій, заявивши, що на кадрах – полковник Олександр Ярмошевич. Що хотіли насправді побачити у цьому кабінеті – невідомо, зате відео вже кілька днів не дає спокою користувачам. Але у Сухопутних військах України заявили про розпочату перевірку. 

Українці вибухнули жартами!

А тим часом у Мережі всі гадали: чи одна це пані на відео, яка просто змінила колір волосся, чи все ж різні. Але й невідомо, що страшніше, бо службова перевірка – це одне, алееее… Що може бути гірше за розлючену жінку? Хіба… Дві розлючені жінки, нуууу або три. Бо на додачу виявилося, що голова Рівненського ТЦК одружений і ще й сина має. І поки всі думали, що дружина буде робити вирвані роки чоловіку, вона всіх здивувала і, навпаки, за нього заступилася, про це повідомили ЗМІ. Кажуть, і сам Ярмошевич прокоментував історію на своїй сторінці у Facebook. Він нібито заявив, що вороги намагаються його дискредитувати, а дружина публічно підтримала його, назвала професіоналом, який від 2014 року захищав Україну на фронті. Вона зазначила, що співробітники цього ТЦК “не “пакували” військовозобов’язаних”, а завжди дотримувалися законодавства, і закликала ворогів не “жити життям сусіда”, а звернути увагу на свою родину. Однак на момент випуску ми не змогли перевірити цю інформацію, адже обидва пости недоступні. Ну й поки усі гадали, чим закінчиться ця лямур-тужур, Олександр Ярмошевич написав рапорт на звільнення і тепер буде служити в одній із бойових частин. Про це повідомили в оперативному командуванні “Захід”. 

Нове відео!

Тож історія ще явно не закінчена. Адже питання, хто встановив у начальника ТЦК приховану камеру – цікаве. Нагадаємо, що Шарій продовжував підливати олії у вогонь і згодом поширив іще одне відео, на якому начальник ТЦК нібито говорить телефоном із жінкою, обговорюючи оприлюднення кадрів із поцілунками. 

Реакція військових

Шарій з іронією підписав це відео: “Привет от призывников Ровно!”. Якщо відео все ж правдиве, то питання, звісно, виникає, чи не створене робоче місце для конкретних завдань, тим паче, на такій посаді. Втім, серед українців та військовослужбовців знайшлися ті, хто став на захист керівника ТЦК. До прикладу, у своїх соцмережах військовослужбовиця Ярина Чорногуз розмістила фото з коханим й написала кілька слів підтримки. 

Пост-підтримка від військової Ярини Чорногуз

Українці як завжди, в будь-якій ситуації знаходять, з чого посміятися, тож у Мережі жартували хто про що. 

Були, звісно, й ті, хто таку поведінку на роботі сприймає вкрай негативно. 

Що відомо про Ярмошевича?

Нагадаємо, що про Олександра Ярмошевича відомо не так багато, він очолює Рівненський ТЦК від 2021 року. До цього він брав участь в АТО. У декларації за 2023 рік Ярмошевич вказав, що придбав AUDI Q7 2014 року випуску за 501 тисячу гривень. Щоправда, на сайтах продажів автівок, така коштує не менш ніж 800 тисяч. Зарплата військкома за рік склала трохи більш ніж 400 тис. грн. Водночас, його дружина Валентина заробила більше за чоловіка – понад 800 тис. грн. Та й таке буває. Втім, лишається питання: хто і для чого розмістив приховані камери в кабінеті керівника ТЦК. 

Нагадаємо, в Сухопутних військах ЗСУ проведуть службову перевірку щодо оприлюдненого відео за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні. “Надалі належну оцінку буде надано як змісту змонтованого відеоряду, тимчасовому проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні”, – повідомили в Сухопутних військах.

Ольга Степанова

Recent Posts

Користувачі Apple масово скаржаться на iOS 18: як оновлення “вбиває” iPhone

Користувачі iPhone масово скаржаться на проблеми зі смартфонами – швидко розряджається батарея. Ця проблема з'явилась…

7 хв. ago

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

16 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

25 хв. ago

Стали відомі нові подробиці про загибель батискафа Titan і його екіпажу

Берегова охорона США опублікувала кадри загибелі підводного човна Titan після його смертоносного вибуху в червні…

38 хв. ago

Більшість працівників ТЦК не були на війні, – боєць із 3 ОШБр

У Третій окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) розкритикували жорсткі дії, які іноді застосовують працівники ТЦК,…

45 хв. ago

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

57 хв. ago