Схожий на НЛО: жінка побачила в небі над Нью-Йорком “летючий циліндр” (відео)

Мішель Рейєс зняла на камеру свого телефону щось незвичайне під час польоту над Нью-Йорком (США). Про це пише Daily Star.

Дивний чорний об’єкт у формі циліндра пронісся повз вікно, викликавши замішання серед тих, хто його бачив. Він рухався в напрямку, протилежному до літака, з якого велася зйомка.

Мішель Рейес знімала приголомшливий краєвид на міські пейзажі, коли помітила незвичайний об’єкт, що пронісся повз. Після незвичайного видовища жінка вирішила звернутися до Федерального управління цивільної авіації (FAA), а також до Національного центру повідомлень про НЛО і лабораторії Enigma Labs, яка займається збором повідомлень про спостереження незвичайних літальних апаратів, щоб повідомити про “дивний циліндр” у небі.

“Можливо, це загроза безпеці, але, на жаль, я не отримала від них відповіді, вони не підтвердили мій лист”, — каже Мішель.

Жінка помітила незвичайний об’єкт під час польоту над Нью-Йорком Фото: NewsNation

Американка показала кадри своєму батькові, колишньому військовослужбовцю ВМС США, і він теж залишився здивованим. Вони відкинули думки про те, що це міг бути безпілотник, тому що, за словами Мішель, він не повинен був перебувати так близько до літака.

Дослідник НЛО Бен Гансен вважає, що циліндричний об’єкт може бути законним.

“Ми не знайшли жодних доказів того, що Рейєс підробила це або містифікувала… Він там. Він дуже чіткий, що незвично”, — зауважив фахівець.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

1 годину ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

6 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

6 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

6 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

1 день ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

1 день ago