Це були не люди? У “мумій інопланетян” з Перу виявили незвичайні відбитки пальців

Дослідження суперечливих перуанських “мумій інопланетян” продовжуються. Новий аналіз відбитків пальців показує, що вони не “люди”.

Трипалі мумії, виявлені в Перу минулого року, мають “прямі” відбитки пальців, які не збігаються з людськими. Про це заявив адвокат, який перевіряв один із суперечливих зразків, пише DailyMail.

Колишній прокурор Колорадо Джошуа Макдауелл з трьома незалежними судово-медичними експертами зі Сполучених Штатів оглянули одне з крихітних муміфікованих тіл, якому дали ім’я Марія. Вони були шоковані, виявивши, що відбитки пальців на трупах, схожих на інопланетян, були ідеально прямими лініями.

“Це не були традиційні візерунки відбитків пальців людини. Я – колишній прокурор. Я – адвокат у кримінальних справах. Я бачив багато відбитків пальців. І це були не класичні відбитки пальців”, – наголосив Джошуа Макдауелл.

Тіло Марії вкрите діатомовою землею – типом білого порошку, виготовленого з осаду скам’янілих водоростей, знайдених у водоймах. “Однак на відкритих пальцях епідермальні виступи, які я бачив, були переважно прямими лініями”, – сказав адвокат.

Марія не схожа на деякі інші менші екземпляри. Аналіз відбитків пальців показує, що деякі з мумій або не ляльки, або були виготовлені з іншого дивного матеріалу.

Хоча жодного офіційного визначення щодо природи гуманоїдних тіл не було зроблено, Макдауелл сказав, що він все ще займатиметься вивченням цієї суперечливої справи.

Нагадаємо, так звані “мумій інопланетян” було виявлено у 2023 році скандальним мексиканським журналістом та ентузіастом НЛО Хосе Хайме Мауссаном, який представив свої відкриття Конгресу Мексики.

Мауссан рішуче заявляв, що зразки є позаземними, попри відмову вчених і урядовців, які стверджують, що це не що інше, як “обман”. Він також заявив, що хоче “фактичних, дуже чітких досліджень ДНК, проведених у лабораторіях високої складності”, перш ніж робити поспішні висновки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

3 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

3 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago