Бутерброди – ідеальна закуска на будь-який випадок. А коли вони ще й гарячі, то ця страва може стати родзинкою застілля.…
Ситний, м’ясний, з пікантною ноткою — класика німецької кухні, яку у нас давно обожнюють. Якщо на столі є він —…
Печиво "Гнізда" – ориганільне Великоднє печиво, яке точно сподобається вашим дітям. В основі десерту тісто катаїфі, яке після приготування буде дуже хрустким. Всередину…
Топлене масло, відоме також як Гхі, є унікальним продуктом, який використовується у кулінарії вже сотні років. Воно вирізняється не лише приємним горіховим ароматом і насиченим…
Весна вже на порозі, а разом з нею приходить бажання освіжити своє меню легкими та корисними стравами. Легкі весняні салати…
Складно уявити собі більш просту і ледачу страву, ніж картопля в духовці. Вона виходить ніжною всередині з хрусткою скоринкою. Раніше…
Великдень – це не лише духовне свято, а й чудова нагода проявити свою кулінарну та творчу майстерність. І якщо класичні…
Якщо шукаєте нову ідею для швидкого та смачного сніданку, приготуйте сирні смужки на сковороді. Усього 15 хвилин — і на столі…
Цибуля може бути не тільки доповненням до салатів, супів, а також і головним інгредієнтом при приготуванні дуже смачних цибулевих млинців. Кулінарка…
Гарячі бутерброди – дуже проста і смачна страва, яку можна їсти як на сніданок, так і на перекус. Готувати їх можна із…