Паска без глютену — це чудовий варіант для тих, хто дотримується безглютенової дієти або має алергію на глютен, але не…
Великодня паска - це дуже давня традиція і їх почали пекти дуже багато років тому. Хоч більшість рецептів не збереглася,…
Запечена картопля - ідеальний гарнір на вечерю або навіть смачна самостійна страва. Але для ідеального смаку вона має бути дуже хрусткою зовні,…
Шеф-кухар із зіркою Мішлен Пол Фостер показав, як приготувати яйце-пашот вдома без використання оцту, пише express.co.uk. "Я покажу вам, як приготувати найідеальніше яйце-пашот.…
Лосось є дуже універсальним білком, який чудово смакує в суші, салатах та будь-якій іншій страві. Тому якщо у вашому холодильнику є…
Бутерброди – ідеальна закуска на будь-який випадок. А коли вони ще й гарячі, то ця страва може стати родзинкою застілля.…
Ситний, м’ясний, з пікантною ноткою — класика німецької кухні, яку у нас давно обожнюють. Якщо на столі є він —…
Печиво "Гнізда" – ориганільне Великоднє печиво, яке точно сподобається вашим дітям. В основі десерту тісто катаїфі, яке після приготування буде дуже хрустким. Всередину…
Топлене масло, відоме також як Гхі, є унікальним продуктом, який використовується у кулінарії вже сотні років. Воно вирізняється не лише приємним горіховим ароматом і насиченим…
Весна вже на порозі, а разом з нею приходить бажання освіжити своє меню легкими та корисними стравами. Легкі весняні салати…