Коли настає літо, більшість людей відкриває шашликовий сезон. Усі ми звикли до того, щоб використовувати для цього свинячу шию, але іноді…
Молоду картоплю найчастіше відварюють. Але її також можна дуже смачно посмажити просто на сковорідці. Додайте багато часнику, кропу, а також спеції. Результат…
Якщо звичні бутерброди з ковбасою набридли, можна приготувати смажені з сиром та морквою. Для такої страви потрібно лише зробити смачну намазку. Смажаться…
Банановий хліб завжди був чудовим варіантом для того, аби використати перестиглі фрукти, однак мафіни з бананом та шоколадною крихтою від відомої кулінарної…
Полуничне морозиво легко приготувати без цукру і зайвих калорій. Рецептом ароматного та корисного десерту, який можна дозволити собі навіть під…
Соєвий соус поєднує в собі одразу декілька смаків, завдяки чому створює неперевершений акцент у великій кількості страв. Тому природно, що…
Якщо хочеться повернутися в часи, коли все було простіше і смачніше, "кличте" на допомогу торт "Карпати" як в СРСР. Цей…
Українці обожнюють італійську кухню - особливо пасту, піцу та різотто. Але не всі знають, що ці страви часто спрощують настільки,…
Київський торт – справжня легенда вітчизняної кулінарії та гордість столиці України . Секрет незмінної популярності Київського торта ховався у його розкішному смаку…
Сьогодні суп із хрущів може здатися кулінарною екзотикою, але у 19 столітті така страва справді була в Європі. Вона існувала…