Важливо, щоб в новорічну ніч на столі були присутні не лише основні страви, закуски та салати, але й десерти. Останнім, до речі, можна надати святкового вигляду і тоді вони слугуватимуть додатковою прикрасою столу.
Як приготувати десерт, який точно сподобається всім, в Instagram розповіла шеф-кухарка Катерина Пескова. Вона також показала, як із простих інгредієнтів створити надзвичайно красиву страву.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Мʼяке масло збиваємо з цукром та пудрою до білої пишної маси.
2. Додаємо ванільну пасту та яйця, продовжуємо збивати ще 2-3 хв.
3. Змішуємо всі сухі інгредієнти та додаємо до загальної маси.
4. Розкладаємо тісто по 40 гр у форми, випікаємо при 160° протягом 10-15 хв.
5. Наповнюємо капкейки карамелю та прикрашаємо вершковим кремом.
Після початку повномасштабного вторгнення над територією України заборонені польоти пасажирських літаків. Однак ресурс Flightradar24 зафіксував…
Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський відмовився розкривати інформацію про працівників, які отримують понад 100 тис.…
Військовозобов'язані, які мали статус "обмежено придатні", повинні до 4 лютого повторно пройти військово-лікарську комісію. В іншому…
В Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія) вирує одна з найпотужніших лісових пожеж. Під ударом опинилися елітні райони, такі…
Довіра українців до президента, уряду та Верховної Ради впала за 2024 рік. Підтримка ЗСУ залишається…
У поточному році курс американської валюти серйозно виросте і, за словами експерта, українцям варто готуватись…