Важливо, щоб в новорічну ніч на столі були присутні не лише основні страви, закуски та салати, але й десерти. Останнім, до речі, можна надати святкового вигляду і тоді вони слугуватимуть додатковою прикрасою столу.
Як приготувати десерт, який точно сподобається всім, в Instagram розповіла шеф-кухарка Катерина Пескова. Вона також показала, як із простих інгредієнтів створити надзвичайно красиву страву.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Мʼяке масло збиваємо з цукром та пудрою до білої пишної маси.
2. Додаємо ванільну пасту та яйця, продовжуємо збивати ще 2-3 хв.
3. Змішуємо всі сухі інгредієнти та додаємо до загальної маси.
4. Розкладаємо тісто по 40 гр у форми, випікаємо при 160° протягом 10-15 хв.
5. Наповнюємо капкейки карамелю та прикрашаємо вершковим кремом.
У Запоріжжі військовозобов'язані чоловіки забарикадувалися у підвалі одного з районних ТЦК. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. На відео автор…
Підприємець та громадський діяч з Чернігівської області Микола Шкурко запропонував перенести столицю України в інше…
Генеральний директор Meta Марк Цукерберг у вівторок оголосив про низку серйозних змін у політиці та практиці модерації…
Від 2025 року у Польщі підвищать штрафи за водіння у нетверезому стані та перевищення швидкості. Українців, які…
У вівторок, 7 січня, мережею інтернет ширилося відео мобілізаційних заходів у Дніпрі. У Дніпропетровському ТЦК…
У Німеччині подружжя зізналося у вбивстві українських біженок Марини Стеценко та її 27-річної дочки Маргарити. Зловмисники хотіли…