Важливо, щоб в новорічну ніч на столі були присутні не лише основні страви, закуски та салати, але й десерти. Останнім, до речі, можна надати святкового вигляду і тоді вони слугуватимуть додатковою прикрасою столу.
Як приготувати десерт, який точно сподобається всім, в Instagram розповіла шеф-кухарка Катерина Пескова. Вона також показала, як із простих інгредієнтів створити надзвичайно красиву страву.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Мʼяке масло збиваємо з цукром та пудрою до білої пишної маси.
2. Додаємо ванільну пасту та яйця, продовжуємо збивати ще 2-3 хв.
3. Змішуємо всі сухі інгредієнти та додаємо до загальної маси.
4. Розкладаємо тісто по 40 гр у форми, випікаємо при 160° протягом 10-15 хв.
5. Наповнюємо капкейки карамелю та прикрашаємо вершковим кремом.
Пращури сучасних пінгвінів були гігантськими – їхній зріст міг сягати двох метрів, вони співіснували з китами-базилозавридами. Про це…
Щастя людей протягом усього життя найточніше залежить від міцності стосунків. Вони "невід'ємні для всього, що ми…
В Україні з 1 січня перерахували суми у платіжках за доставку газу. Сам тариф не…
Лукашенко має намір ще раз зустрітися з ЦВК, щоб визначитися, чи запрошувати на президентські вибори…
У "ПриватБанку" пояснили, що іноді операції з картками можуть проходити додаткову перевірку через Службу безпеки…
З 2025 року українцям доведеться адаптуватися до оновлених вимог для виходу на пенсію за віком.…