Важливо, щоб в новорічну ніч на столі були присутні не лише основні страви, закуски та салати, але й десерти. Останнім, до речі, можна надати святкового вигляду і тоді вони слугуватимуть додатковою прикрасою столу.
Як приготувати десерт, який точно сподобається всім, в Instagram розповіла шеф-кухарка Катерина Пескова. Вона також показала, як із простих інгредієнтів створити надзвичайно красиву страву.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Мʼяке масло збиваємо з цукром та пудрою до білої пишної маси.
2. Додаємо ванільну пасту та яйця, продовжуємо збивати ще 2-3 хв.
3. Змішуємо всі сухі інгредієнти та додаємо до загальної маси.
4. Розкладаємо тісто по 40 гр у форми, випікаємо при 160° протягом 10-15 хв.
5. Наповнюємо капкейки карамелю та прикрашаємо вершковим кремом.
У найближчі місяці в Україні зміняться звичні правила грошових переказів. Національний банк України готує нововведення,…
Ніч на 18 липня у Московській області пройшла абсолютно неспокійно. Російський регіон атакували невідомі дрони,…
У Польщі почнуть закривати притулки для українських біженців. Як передає "Хвиля", про це повідомляє Polskie Radio з посиланням на…
Москва готує масштабну атаку проти України, яка може розпочатися вже найближчим часом. За оцінками аналітиків…
Ідея Ілона Маска створити колонію на Марсі як резервний дім для людства — це утопія,…
Президент США Дональд Трамп звернувся до лікарів після появи набряку на ногах. Обстеження підтвердило діагноз…