Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.
Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.
Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.
Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.
Уперше в історії Сполучених Штатів Америки чинний президент Джо Байден став прадідом. Його старша онука народила сина, повідомляє CBS…
Другий сезон серіалу "Гра в кальмара" впевнено прокладає собі шлях до звання найпопулярнішого на платформі,…
В Україні незабаром може бути запроваджено новий суттєвий штраф для автовласників. Законопроект № 10216 внесений до Верховної…
Президент України підписав Закон №7283 «Про внесення змін до Закону України »Про місцеве самоврядування в…
Вісцеральний жир, що накопичується навколо внутрішніх органів у черевній порожнині, не лише естетично непривабливий, а…
Представник обраного президента США Дональда Трампа Кіт Келлог заявив, що ставить за мету протягом 100 днів після…