Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.
Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.
Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.
Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.
На Львівщині виникла серйозна проблема з кадрами у водоканалі через мобілізацію працівників. Аварія на магістральному…
Україна у 2025 році може зіткнутися з новими економічними викликами, серед яких курс долара до…
З лайна зліпили символ 2025 року в Якутії. Про це повідомив користувач Facebook. “Вони невиліковні.…
Представники територіального центру комплектування можуть вручати повістки на блокпостах. Але якщо повістки просто заповнюються на…
Опубліковано щорічний глобальний індекс пенсійного забезпечення, в якому вказано найкращі місця для переїзду у 2025…
В Україні право на відстрочку від мобілізації регулюється певними умовами, викладеними в законодавстві країни, водночас…