Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.
Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.
Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.
Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.
Долар ослаб до трирічного мінімуму. Це сталося після появи повідомлення про те, що президент США Дональд…
Влітку водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря…
Лимон — не просто інгредієнт до чаю. Його можна використовувати для прибирання, краси, готування й…
Рівень споживання електроенергії нині відповідає типовому сезонному попиту. Проте, як повідомляє Укренерго, українська електромережа продовжує відновлюватись після…
ID-картка — не просто пластикова картка з фото. Це ваш головний документ, що засвідчує особу…
Військова співпраця між Володимиром Путіним та лідером КНДР Кім Чен Ином , який постачає йому боєприпаси для…