Categories: Рецепти

Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.

Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.

Як смажити без бризок

Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.

Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.

Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.

Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Євген Клопотенко вразив сумою, яку щомісяця витрачає на харчування

Український шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що кожного місяця витрачає доволі велику суму коштів на продукти харчування. За…

22 хв. ago

Платіжки з підступом: Попенко пояснив, як теплокомуненерго використовують тарифи для махінацій

Експерт у сфері ЖКГ, голова Союзу споживачів комунальних послуг Олег Попенко розкрив схему, яку використовують теплокомуненерго…

26 хв. ago

Не тільки спека: синоптик попередив про погодні аномалії літа 2025

Україну очікує ще одне аномально тепле літо, особливо у південних і східних регіонах, де температура…

29 хв. ago

В Кремлі підготували для удару по Україні не тільки «Орєшнік»: деталі

З'явилася інформація про закриття полігону Капустин Яр для польотів з 12 до 13 травня. Це…

34 хв. ago

Група ні до чого: у крові довгожителів знайшли секрет

Люди, яким вдається прожити 100 років і більше, вже не здаються винятком із правил. Їхня…

37 хв. ago

Андре Тан назвав тренди літа 2025: зверніть на них увагу

Дизайнер Андре Тан часто ділиться зі своїми шанувальниками основними трендами сезону. Він вже розповів про…

42 хв. ago