Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.
Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.
Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.
Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.
У Південній Австралії мешканці та підприємства зіткнулися з несподіваною загрозою – нашестям європейських ос. Вони…
Розробник ChatGPT, компанія OpenAI, висловила готовність придбати браузер Google Chrome, якщо федеральний суд ухвалить рішення…
Після нещодавніх заходів індексації кількість українців, які одержують найнижчі пенсії, трохи скоротилася. Проте переважна більшість…
Оскільки повномасштабна війна триває, мобілізація резервістів в Україні стала звичайною, але важливою частиною зусиль національної…
Нові соціологічні дані показують, що попри позитивне ставлення до роботи в Польщі, українці дедалі рідше…
Держподаткова служба України (ДПС) тепер зможе офіційно бачити, хто має скільки грошей на рахунках і…