Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.
Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.
Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.
Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.
Український шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що кожного місяця витрачає доволі велику суму коштів на продукти харчування. За…
Експерт у сфері ЖКГ, голова Союзу споживачів комунальних послуг Олег Попенко розкрив схему, яку використовують теплокомуненерго…
Україну очікує ще одне аномально тепле літо, особливо у південних і східних регіонах, де температура…
З'явилася інформація про закриття полігону Капустин Яр для польотів з 12 до 13 травня. Це…
Люди, яким вдається прожити 100 років і більше, вже не здаються винятком із правил. Їхня…
Дизайнер Андре Тан часто ділиться зі своїми шанувальниками основними трендами сезону. Він вже розповів про…