Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.
Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.
Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.
Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.
Інгредієнти:
У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).
Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.
Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.
Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.
Різні дослідження демонстрували безліч небезпечних нічних звичок - наприклад, келих вина перед сном, як заявляють учені, шкідливий…
Стародавній крокодил Гавіал відомий своєю довгою, худорлявою мордою, яка виглядає так, ніби його прищемили дверима. У дорослого…
У Великій Британії на місці колишньої школи в приморському містечку Ллантвіт-Мейджор на півдні Уельсу побудували тимчасові модульні будинки…
Жінка розглядає можливість розлучення з чоловіком через, здавалося б, "просту" звичку, з якою вона більше…
Лікарі військово-лікарських комісій (ВЛК) отримали вказівки визнавати всіх чоловіків придатними до військової служби. А непридатних називають "окремою…
Міністерство соціальної політики України розробило комплекс заходів для підтримки громадян у майбутній зимовий період. Ці…