Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.
Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.
Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.
Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.
Інгредієнти:
У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).
Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.
Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.
Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.
Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…
Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…
Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…
В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…
Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…
У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…