• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • П’ять пострілів впритул: у Києві застрелили полковника СБУ
    • Китай відреагував на затримання громадян КНР за шпигунство в Україні
    • Європарламент не підтримав відставку Урсули фон дер Ляєн
    • Орбан спрогнозував поразку України у війнв та звинуватив у цьому ЄС
    • Дуда заявив, що Зеленський не знав про Волинську трагедію до розмови з ним
    • Макрона звинуватили у флірті з Кейт Міддлтон після конфлікту з дружиною
    • Військові розкритикували «бусифікацію»: з 20 мобілізованих лише троє придатні до служби
    • Українські водії у Польщі можуть отримати штраф за кондиціонер на стоянці
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Дуже просто приготувати: рецепт млинців із яєчних білків

    Дуже просто приготувати: рецепт млинців із яєчних білків

    Ольга СтепановаОльга Степанова31 Липня 2024, 18:382 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.

    Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.

    Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.

    Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.

    Млинці з яєчних білків

    Інгредієнти:

    • яєчні білки — 200 г;
    • борошно — 90 г;
    • розпушувач — 1 ч. л.;
    • рослинна олія;
    • цукор 20 г;
    • цукрова пудра — за смаком.

    У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).

    Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.

    Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.

    Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    млинці перекус рецепт

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    П’ять пострілів впритул: у Києві застрелили полковника СБУ

    15:48

    Китай відреагував на затримання громадян КНР за шпигунство в Україні

    15:45

    Європарламент не підтримав відставку Урсули фон дер Ляєн

    15:12

    Орбан спрогнозував поразку України у війнв та звинуватив у цьому ЄС

    15:03

    Дуда заявив, що Зеленський не знав про Волинську трагедію до розмови з ним

    15:00

    Макрона звинуватили у флірті з Кейт Міддлтон після конфлікту з дружиною

    09:56

    Військові розкритикували «бусифікацію»: з 20 мобілізованих лише троє придатні до служби

    09:49

    Українські водії у Польщі можуть отримати штраф за кондиціонер на стоянці

    09:46

    Буткевича звільнили з ГУР і оголосили в розшук ТЦК після критики Безуглої: заява дружини

    09:44

    Трамп хоче використати главу Мінфіна США як «секретну зброю» проти Росії

    09:39
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.