Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.
Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.
Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.
Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.
Інгредієнти:
У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).
Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.
Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.
Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.
Увечері 29 березня в Голосіївському районі Києва стався напад на військового, — повідомляє поліція столиці.…
Гаманці українців уже не витримують тиску, який чинить на них споживча інфляція. Ціни стрімко зростають…
Минулого року термін оформлення землі, що мав закінчитись 1 січня 2025 року, продовжили до 2028…
Правильний підбір продуктів для вечері допоможе вам досягти своєї мети зі зниження ваги. Як пише портал EatingWell,…
Українське командування не попередило США про свою наступальну операцію в Курській області, зі свого боку американці…
В Україні розпочала дію нова програма підтримки деяких категорій населення, в рамках якої можна отримати…