Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.
Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.
Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.
Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.
Інгредієнти:
У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).
Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.
Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.
Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.
Українці, які отримують державні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, можуть зіткнутися з частковою втратою підтримки…
Громадяни України мають законне право вимагати компенсацію у випадках, коли територіальні центри комплектування та соціальної…
На тлі хвилі розсекречених матеріалів ЦРУ та відео з можливими НЛО, що з’являються в мережі,…
Отримати інформацію про податковий борг можна через електронний кабінет платника податків, мобільний застосунок «Моя податкова»,…
Протягом 10 днів після купівлі автомобіля українець має його зареєструвати. Ця процедура є обов'язковою і…
Якщо міжнародний спалах пташиного грипу H5N1 пошириться на поголів'я свиней у Європі, вони можуть стати…