Український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий, суддя українського проєкту “Майстер Шеф” Ектор Хіменес-Браво знову поділився смачним рецептом страви. Він розповів як приготувати омлет у духовій шафі.
Цим кухар поділився у своєму Instagram.
“Він дуже легкий в приготуванні, а виходить пишним, пористим та соковитим. І точно поверне вас в дитинство своїм смаком та домашнім ароматом”, – зазначив зірковий шеф-кухар.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Форму застелити пергаментом.
2. Додати шпинат та збити яйця.
3. Додати песто, Черрі, оливки та перемішати.
4. Зверху посипати сиром.
5. Запікати протягом 15 хвилин при температурі 180°.
Смачного!
Слід зазначити, що Омлет – це страва з яєць і молока, іноді з додаванням невеликої кількості борошна, обсмажена на вершковому маслі чи олії. Страву, також можна запікати в духовці або готувати на водяній бані.
Достеменно невідомо, хто першим “винайшов” омлет, але існує кілька версії походження. Найпопулярніша – французька. Нібито, французи були творцями омлету, назвавши цю страву “аметта”, що їхньою означає клинок, оскільки форма омлета схожа на лезо.
Україна готується до суворої зими, але, за словами експерта з питань ЖКГ Олега Попенка, готовність…
Кажуть, що вічна молодість — це міф. Але хто сказав, що її не можна продовжити?…
Європа приваблює мільйони туристів щороку, але за мальовничими краєвидами та величними пам’ятками часто ховаються кишенькові…
Голлівудські зірки розлучилися у 2016 році після 12 років сімейного життя. У Анджеліни та Бреда шестеро…
Російський рубль знову пішов у круте піке. 23 листопада офіційний курс валюти впав до 102,5…
Україна готується до істотних змін у системі підтримки сімей з дітьми. Верховна Рада розглядає два…