Український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий, суддя українського проєкту “Майстер Шеф” Ектор Хіменес-Браво знову поділився смачним рецептом страви. Він розповів як приготувати омлет у духовій шафі.
Цим кухар поділився у своєму Instagram.
“Він дуже легкий в приготуванні, а виходить пишним, пористим та соковитим. І точно поверне вас в дитинство своїм смаком та домашнім ароматом”, – зазначив зірковий шеф-кухар.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Форму застелити пергаментом.
2. Додати шпинат та збити яйця.
3. Додати песто, Черрі, оливки та перемішати.
4. Зверху посипати сиром.
5. Запікати протягом 15 хвилин при температурі 180°.
Смачного!
Слід зазначити, що Омлет – це страва з яєць і молока, іноді з додаванням невеликої кількості борошна, обсмажена на вершковому маслі чи олії. Страву, також можна запікати в духовці або готувати на водяній бані.
Достеменно невідомо, хто першим “винайшов” омлет, але існує кілька версії походження. Найпопулярніша – французька. Нібито, французи були творцями омлету, назвавши цю страву “аметта”, що їхньою означає клинок, оскільки форма омлета схожа на лезо.
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…