Український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий, суддя українського проєкту “Майстер Шеф” Ектор Хіменес-Браво знову поділився смачним рецептом страви. Він розповів як приготувати омлет у духовій шафі.
Цим кухар поділився у своєму Instagram.
“Він дуже легкий в приготуванні, а виходить пишним, пористим та соковитим. І точно поверне вас в дитинство своїм смаком та домашнім ароматом”, – зазначив зірковий шеф-кухар.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Форму застелити пергаментом.
2. Додати шпинат та збити яйця.
3. Додати песто, Черрі, оливки та перемішати.
4. Зверху посипати сиром.
5. Запікати протягом 15 хвилин при температурі 180°.
Смачного!
Слід зазначити, що Омлет – це страва з яєць і молока, іноді з додаванням невеликої кількості борошна, обсмажена на вершковому маслі чи олії. Страву, також можна запікати в духовці або готувати на водяній бані.
Достеменно невідомо, хто першим “винайшов” омлет, але існує кілька версії походження. Найпопулярніша – французька. Нібито, французи були творцями омлету, назвавши цю страву “аметта”, що їхньою означає клинок, оскільки форма омлета схожа на лезо.
Обмін паспорта-книжечки на ID-картку можливий за бажанням власника, але існують ситуації, коли це необхідно зробити…
Українцям розповіли, як часто позбавляють ухилянтів прав керувати автомобілем. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна. Одним із заходів,…
Вартість яловичини в Україні знову поповзла вгору, і поки що ніяких сигналів про зниження цін…
Викручування керма до упора здається зручним у тісних місцях, як-от паркінги чи двори. Однак це створює…
Скандал з витоком надсекретних даних про удари США по Ємену з чату Signal отримав продовження. У середу…
Комунальні борги нікуди не зникають, навіть якщо людина у квартирі не проживає. Може виникнути ситуація, що…