Український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий, суддя українського проєкту “Майстер Шеф” Ектор Хіменес-Браво знову поділився смачним рецептом страви. Він розповів як приготувати омлет у духовій шафі.
Цим кухар поділився у своєму Instagram.
“Він дуже легкий в приготуванні, а виходить пишним, пористим та соковитим. І точно поверне вас в дитинство своїм смаком та домашнім ароматом”, – зазначив зірковий шеф-кухар.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Форму застелити пергаментом.
2. Додати шпинат та збити яйця.
3. Додати песто, Черрі, оливки та перемішати.
4. Зверху посипати сиром.
5. Запікати протягом 15 хвилин при температурі 180°.
Смачного!
Слід зазначити, що Омлет – це страва з яєць і молока, іноді з додаванням невеликої кількості борошна, обсмажена на вершковому маслі чи олії. Страву, також можна запікати в духовці або готувати на водяній бані.
Достеменно невідомо, хто першим “винайшов” омлет, але існує кілька версії походження. Найпопулярніша – французька. Нібито, французи були творцями омлету, назвавши цю страву “аметта”, що їхньою означає клинок, оскільки форма омлета схожа на лезо.
Військовозобов'язаному синові народного депутата Петра Порошенка Олексію, нібито загрожує штраф через неявку за військовим порядком.…
Україна без підтримки США та НАТО не зможе зберегти свою незалежність після нападу Росії. Таку думку висловила колишня…
На спеціалізованих порталах, зокрема на популярному сайті OLX, часто публікуються оголошення про продаж елітних порід тварин, що…
В Україні багато хто здивується, що за користування радіо у власному автомобілі можуть стягувати штрафи.…
Піджак - це не просто класика, а один з головних трендів 2025 року. У новому…
Військовозобов'язані громадяни України, які мають статус "обмежено придатних до військової служби", зобов'язані до 5 лютого…