Categories: Рецепти

Швидко та смачно: “хитрий” рецепт піци на сковорідці від Джеймі Олівера за лічені хвилини

Тепер любителям піци не доведеться витрачати багато часу на її приготування, адже новий рецепт від Джеймі Олівера, допоможе зробити смачну страву за лічені хвилини, пише Mirror

“Ця піца стала хітом продажів на вечірках, адже для її приготування потрібна лише одна сковорідка, що робить її не лише легкою у приготуванні, але й значно спрощує процес миття посуду. Не кажучи вже про те, що рецепт також включає сосиски як м’ясну начинку для надзвичайно смачного частування. Усе, що вам потрібно, – це кілька інгредієнтів, щоб запалити ваші смакові рецептори”, – розповідають у матеріалі.

Як приготувати піцу на сковорідці

Спочатку візьміть антипригарну сковороду, додайте трохи оливкової олії та поставте її на середній вогонь. Підрум’яньте сосиски, а потім додайте до них червону цибулю та суміш перців. Готуйте це все 5-10 хвилин та зніміть зі сковороди. 

Після чого зробіть основу для піци з борошна та доброї щіпки морської солі. Повільно влийте холодну воду та вимішайте до утворення тіста. Викладіть тісто на сковорідку, а потім посипте його тертим сиром. 

“Зверху викладіть ковбасу та овочі і поставте на середній/високий вогонь. Дайте основі підсмажитися кілька хвилин, а потім відправте в духовку ще на 10 хвилин до золотистого кольору”, – додають у виданні.

Після того, як рецепт було опубліковано, він став популярним, адже зібрав понад 9 тисяч вподобань, які хвалили піцу за те, що вона “така проста у приготуванні”. 

“Вау. Це дуже швидко”, – написав один користувач соціальних мереж.

“Цей хлопець завжди вибиває з колії”, – додав інший. 

Однак дехто збентежився через відсутність традиційного томатного соусу, але більшість, ймовірно, привітали такий метод приготування. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Демократи закликають Гарріс збільшити свою присутність у ЗМІ — The Hill

Люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вони застосовують багатогранний підхід до завоювання голосів виборців,…

17 секунд ago

Загальна мобілізація: відстрочку тепер можна оформити дистанційно

Якщо необхідно відтермінувати мобілізацію, необхідно подати певні документи. Нещодавно Верховна Рада вирішила продовжити воєнний стан…

8 хв. ago

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

24 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

39 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

48 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

1 годину ago