Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Уряд України визначився, як проходитиме мобілізація молоді. Про це розповів народний депутат України Михайло Цимбалюк . З його…
Ідея пейджерної операції у Лівані виникла у 2022 році і почала втілюватись у життя більш…
Наприкінці тижня, 6 жовтня, погода в Україні залишиться без суттєвих змін. Місцями на заході, півночі,…
Кандидат у президенти США Дональд Трамп планує провести повторний мітинг у місті Батлер, штат Пенсільванія, де в липні на…
Напередодні річниці атак «Хамасу» тисячі ізраїльтян вийшли на вулиці кількох міст країни з вимогою негайних…
Найбільший банк Кіпру, Bank of Cyprus, з 2022 року закрив близько 20 тис. рахунків, які…