Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…