Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Мобілізовані ФОП можуть не платити військовий збір, але чи можна повернути вже сплачені кошти? Деякі…
Тариф на газ в Україні з 1 вересня для більшості споживачів (98% населення) становитиме 7,96 грн за кубометр. Ціна…
У червні 2025 року набув чинності закон, який кардинально змінив правила трудових відносин в умовах…
Вчителі шкіл не можуть подати на відстрочку через "Резерв+", навіть якщо мають на це право.…
В інтернеті набирає популярності нова конспірологічна теорія, згідно з якою російський диктатор Володимир Путін помре…
Українці до 1 вересня зобов'язані заплатити податки на нерухомість. Перевірити платіжку можна на сайті податкової у своєму кабінеті.…