Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
В Україні студентам денної або дуальної форми навчання за законом надається право на відстрочку від…
Пенсійний фонд скасовує допомогу, якщо член домогосподарства перебуває за кордоном понад 60 днів. Порушення строків…
Скарги стосуються шаурми, хот-догів, пиріжків та піци. Відомство нагадує про правила безпечної покупки вуличної їжі.…
У середу, 25 червня, Вищий антикорупційний суд України призначив засідання для обрання запобіжного заходу віцепрем’єру…
Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю Sky News зазначив, що у разі волевиявлення народу готовий скласти…
Згідно з новим звітом Стокгольмського міжнародного інституту дослідження проблем миру (SIPRI), на початку 2024 року…