Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Тарифний режим президента США Дональда Трампа не лише спричиняє обвальні збитки на фондових біржах. Дочірня…
Незабаром споживачі можуть побачити в платіжках збільшені нарахування. Це пов'язано з перерахунком тарифу на важливу…
Українці шоковані погодними примхами — значне похолодання та сніг не відповідають очікуванням від квітня, особливо,…
Управління освіти Шевченківської РДА завершило тендер з будівництва одноповерхового підземного укриття на 300 осіб. Будівництво споруди…
В Україні набирає обертів програма «Контракт 18–24», яка дає молоді змогу добровільно підписати контракт і…
План Дональда Трампа щодо запровадження масштабних тарифів на імпорт змушує навіть його союзників з-поміж найбагатших…