Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Рада Нацбезпеки та оборони спростувала інформацію російських пропагандистів, що співробітники посольств низки країн виїхали з…
Сейсмологи зафіксували два землетруси за день у Румунії. Вони сталися у неділю, 24 листопада. Про…
В Одесі люди застрягли на атракціоні.у парку Шевченка. Система перестала працювати через відключення світла. Про це…
З віком людина помічає, що її тіло перестає працювати так добре, як раніше. Після 50…
Колишнього мера Харкова Михайла Добкіна помітили під час служби у церкві. Ще у квітні 22…
Ворог продовжує атакувати об’єкти критичної інфраструктури. В Україні повернули стабілізаційні відключення електроенергії. Однак екстрені відключення…