Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Ухилянтам, які користувались послугами затриманої голови МСЕК Хмельниччини Тетяни Крупи може загрожувати до 5 років ув'язнення. Зараз…
Вживання алкоголю здавна асоціюється з соціальними зв'язками і розслабленням, і багато хто колись вважав, що…
У Житомирі зафіксували масовий мор риби вздовж берега річки Тетерів в районі Корбутівки. За цим…
Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що їм потрібно готуватися до війни, як уже зараз…
У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за те що вона у місцевому…
Народний депутат Ігор Кривошеєв називає виплати військовим "неправильною мотивацією". Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає,…