Ситний, м’ясний, з пікантною ноткою — класика німецької кухні, яку у нас давно обожнюють. Якщо на столі є він — іншому шансів не залишиться. Готується швидко, з доступних продуктів. Ідеально до свят, шашлику чи просто “під щось”.
Подавайте охолодженим. Але не тягніть — бо може зникнути ще на кухні 😉
Протягом завтрашнього дня в Україні передбачається +14...18°С, лише у південно-західній частині буде свіжіше, +8...12°С. 3…
Команда авторитетного бенчмарку AnTuTu опублікувала свіжі рейтинги найпродуктивніших телефонів станом на березень 2025 року. До…
Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко попередив про ймовірну підготовку російського окупаційного війська…
Данський аналітичний центр 21st Europe презентував амбітний інфраструктурний проєкт Starline, який має на меті створення до 2040 року…
Балетна трупа, як презентувала себе як «Балет України» показала виставу «Лускунчик» у кількох містах Швеції.…
З 1 квітня ліміти на перекази між фізичними особами на суму до 150 тис. грн…