Ситний, м’ясний, з пікантною ноткою — класика німецької кухні, яку у нас давно обожнюють. Якщо на столі є він — іншому шансів не залишиться. Готується швидко, з доступних продуктів. Ідеально до свят, шашлику чи просто “під щось”.
Подавайте охолодженим. Але не тягніть — бо може зникнути ще на кухні 😉
Австралійські геологи виявили хімічну ознаку, яка може вказувати на наявність багатих підземних покладів золота. Це…
Китай підписав контракти на закупівлю 500–700 тисяч тонн українського фуражного ячменю. Такий обсяг становить майже…
Українські Сили спеціальних операцій у координації з іншими підрозділами оборони 5 липня завдали масованого удару…
Президент США Дональд Трамп заявив, що удари американських сил остаточно припинили розвиток ядерної програми Ірану.…
Росія на тлі зростаючих втрат та дефіциту ресурсів активізувала спроби залучити іноземні держави до своєї…
16 липня у Нью-Йорку на аукціоні Sotheby's продадуть унікальний космічний об'єкт — найбільший з відомих…