З наближенням Нового року кулінари прагнуть урізноманітнити своє святкове меню. Однією з найпопулярніших страв є ананасовий сорбет – чудові ласощі з Іспанії.
Цей напій складається з ананасового пюре та кави в поєднанні з традиційним іспанським ігристим вином, що робить його унікальним доповненням до будь-якого святкування. Рецептом ананасового сорбету ділиться Bilshe.
Інгредієнти:
– 750 мілілітрів вина ігристого (бажано з ароматом кави);
– 1 ананас свіжий;
– 1 апельсин;
– 1 лимон;
– 100 грамів цукру.
Приготування:
Смачного!
Заступниця керівника Офісу президента Ірина Верещук заявила, що проходить обговорення ідеї про продовження терміну добровільного…
Управління Верховного комісара ООН з прав людини звернуло увагу на недотримання права на відмову від…
Новинні канали Сирії, близькі до нової влади, оприлюднили знімки візиту міністра закордонних справ Німеччини Аннилени Бербок. Однак…
У війні проти України РФ була ближчою за все до того, щоб застосувати ядерну зброю,…
Піщана пустеля Кузупчі (Kubuqi Desert) у Внутрішній Монголії колись мала репутацію «моря смерті». Проте нещодавно…
В Україні вступили в силу зміни в процесі мобілізації, що торкнулися статусу обмежено придатних до…