Булочки від Гордона Рамзі мають повітряну текстуру та ніжну, ненав’язливу солодкість. Це робить їх ідеальними для сніданку або затишного післяобіднього чаю.
Як пише Еxpress, це квінтесенція британської класичної випічки однаково смачна з родзинками чи без них, або із сушеною журавлиною. Для приготування знадобляться:
Розігрійте духовку до 180°C і застеліть деко пергаментом. У велику миску просійте разом борошно, розпушувач і сіль. Наріжте вершкове масло невеликими шматочками і втирайте його в борошно, щоб утворилась повітряна крихта. Вмішайте цукрову пудру, а потім додайте родзинки.
В окремій мисці збийте яйце і молоко. Влийте приблизно три чверті цієї суміші в борошно і перемішайте. За потреби додайте більше яєчно-молочної суміші, поки не отримаєте м’яке нелипке тісто.
Переверніть тісто на злегка присипану борошном поверхню. За допомогою качалки або руками акуратно сформуйте пласт товщиною від 2 до 2,5 см. Виріжте кола діаметром 6 см і розкладіть ці булочки на підготовлене деко.
Зверху змастити невеликою кількістю молока і посипте цукром. Випікайте від 20 до 25 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими і добре піднімуться. Щоб перевірити готовність, злегка стисніть один; він повинен бути пружним. Перекладіть булочки на решітку, щоб трохи охололи.
Подавайте теплим – найкраще протягом години після випікання.
Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки Росії, заявив, що застосування ядерної зброї Кремлем можливе лише…
Україна незабаром може реформувати свій підхід до мобілізації, відійшовши від спірних примусових практик, часто званих…
Якщо ви думали, що економіка Великої Британії має запас міцності, офіційні дані вам не сподобаються.…
Вечір п’ятниці, 22 листопада, не став спокійним для мешканців Києва та Київської області, — у…
Субсидії в Україні призначені для тих домогосподарств, які мають труднощі з оплатою житлово-комунальних послуг. Однак…
Президент Франції Еммануель Макрон назвав лідерів Гаїті "ідіотами". Наразі між країнами виник скандал. Про це…