Булочки від Гордона Рамзі мають повітряну текстуру та ніжну, ненав’язливу солодкість. Це робить їх ідеальними для сніданку або затишного післяобіднього чаю.
Як пише Еxpress, це квінтесенція британської класичної випічки однаково смачна з родзинками чи без них, або із сушеною журавлиною. Для приготування знадобляться:
Розігрійте духовку до 180°C і застеліть деко пергаментом. У велику миску просійте разом борошно, розпушувач і сіль. Наріжте вершкове масло невеликими шматочками і втирайте його в борошно, щоб утворилась повітряна крихта. Вмішайте цукрову пудру, а потім додайте родзинки.
В окремій мисці збийте яйце і молоко. Влийте приблизно три чверті цієї суміші в борошно і перемішайте. За потреби додайте більше яєчно-молочної суміші, поки не отримаєте м’яке нелипке тісто.
Переверніть тісто на злегка присипану борошном поверхню. За допомогою качалки або руками акуратно сформуйте пласт товщиною від 2 до 2,5 см. Виріжте кола діаметром 6 см і розкладіть ці булочки на підготовлене деко.
Зверху змастити невеликою кількістю молока і посипте цукром. Випікайте від 20 до 25 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими і добре піднімуться. Щоб перевірити готовність, злегка стисніть один; він повинен бути пружним. Перекладіть булочки на решітку, щоб трохи охололи.
Подавайте теплим – найкраще протягом години після випікання.
Ізраїль перебуває у стані підвищеної готовності до ширшого конфлікту після того, як стало відомо про ліквідацію…
Смола дерева, яке виросло з давнього насіння, що було знайдено в пустельній печері біля Єрусалиму,…
Зараз ім'я Наомі Кемпбелл на вустах у всіх. Але, на жаль, не завдяки її блискучим виходам…
Голова Комітету з питань податкової політики Данило Гетманцев припустив можливість другого етапу підвищення податків. Він підкреслив,…
В Уругваї засудили до тюремного ув'язнення брата і сестру за контрабанду коров'ячих жовчних каменів на…
За п'ять тижнів до президентських виборів у США, коли на кону майбутнє поставок зброї, фінансової…