Булочки від Гордона Рамзі мають повітряну текстуру та ніжну, ненав’язливу солодкість. Це робить їх ідеальними для сніданку або затишного післяобіднього чаю.
Як пише Еxpress, це квінтесенція британської класичної випічки однаково смачна з родзинками чи без них, або із сушеною журавлиною. Для приготування знадобляться:
Розігрійте духовку до 180°C і застеліть деко пергаментом. У велику миску просійте разом борошно, розпушувач і сіль. Наріжте вершкове масло невеликими шматочками і втирайте його в борошно, щоб утворилась повітряна крихта. Вмішайте цукрову пудру, а потім додайте родзинки.
В окремій мисці збийте яйце і молоко. Влийте приблизно три чверті цієї суміші в борошно і перемішайте. За потреби додайте більше яєчно-молочної суміші, поки не отримаєте м’яке нелипке тісто.
Переверніть тісто на злегка присипану борошном поверхню. За допомогою качалки або руками акуратно сформуйте пласт товщиною від 2 до 2,5 см. Виріжте кола діаметром 6 см і розкладіть ці булочки на підготовлене деко.
Зверху змастити невеликою кількістю молока і посипте цукром. Випікайте від 20 до 25 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими і добре піднімуться. Щоб перевірити готовність, злегка стисніть один; він повинен бути пружним. Перекладіть булочки на решітку, щоб трохи охололи.
Подавайте теплим – найкраще протягом години після випікання.
Фахівці Міланського політехнічного університету виявили численні підземні ходи, розташовані під замком Сфорца. Про це повідомляє університет на своєму…
Безпека на дорозі - це не тільки дотримання правил дорожнього руху, а й контроль над…
17 січня в активній області 3964 стався потужний сонячний спалах магнітудою M7.4. Він почався о 13:24 UTC…
Експерти автомобільної індустрії назвали найкращі новинки 2025 року. Ці автомобілі з досить великого списку дійсно найкращі…
Компанія Дональда Трампа завершує роботу над пакетом жорстких указів з питань імміграції. Очікується, що їх…
Заступник начальника РТЦК та СП Лариса Козак нещодавно на прес-конференції наголосила на важливості виконання повістки…