Булочки від Гордона Рамзі мають повітряну текстуру та ніжну, ненав’язливу солодкість. Це робить їх ідеальними для сніданку або затишного післяобіднього чаю.
Як пише Еxpress, це квінтесенція британської класичної випічки однаково смачна з родзинками чи без них, або із сушеною журавлиною. Для приготування знадобляться:
Розігрійте духовку до 180°C і застеліть деко пергаментом. У велику миску просійте разом борошно, розпушувач і сіль. Наріжте вершкове масло невеликими шматочками і втирайте його в борошно, щоб утворилась повітряна крихта. Вмішайте цукрову пудру, а потім додайте родзинки.
В окремій мисці збийте яйце і молоко. Влийте приблизно три чверті цієї суміші в борошно і перемішайте. За потреби додайте більше яєчно-молочної суміші, поки не отримаєте м’яке нелипке тісто.
Переверніть тісто на злегка присипану борошном поверхню. За допомогою качалки або руками акуратно сформуйте пласт товщиною від 2 до 2,5 см. Виріжте кола діаметром 6 см і розкладіть ці булочки на підготовлене деко.
Зверху змастити невеликою кількістю молока і посипте цукром. Випікайте від 20 до 25 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими і добре піднімуться. Щоб перевірити готовність, злегка стисніть один; він повинен бути пружним. Перекладіть булочки на решітку, щоб трохи охололи.
Подавайте теплим – найкраще протягом години після випікання.
Заступник секретаря Ради безпеки терористичної Росії Дмитро Медведєв розповів, що робитимуть російські військові після того,…
Посадовці з Німеччини та Польщі потрапили у скандал через селфі. Вони робили фото перед похороном…
Мобілізаційні заходи у травні продовжаться повним ходом. При цьому деякі військовозобов'язані можуть першочергово отримати повістку…
Під час трансляції похорону Папи Римського багато глядачів звернули увагу на незвичну деталь: Дональд Трамп…
Стало відомо, яке зростання заробітної плати в Україні прогнозує Національний банк. Про це йдеться в Інфляційному звіті НБУ…
Українці вже майже рік платять за електроенергію за тарифом 4,32 гривні за кВт. Чи є…