Риба на грилі – є однією з популярних літніх страв. Вона легко готується, дуже смачна та корисна для здоров’я.
Food & Wine поділився корисними порадами її приготування від авторки кулінарних книг Марселли Хазан. Її рецепт риби-меч став дуже відомим, однак цими лайфхаками можна скористатись для приготування будь-якої іншої.
Рецепт містить лимонно-орегано-соус, який надає рибі яскравий трав’яний смак. Варто зробити отвори, що ароматична суміш змогла потрапити й усередину.
Для його приготування треба взяти:
Для початку розпаліть гриль. У цей час змішайте лимонний сік з сіллю, щоб вона розчинилась. Додайте орегано, оливкову олію і щедро приправте перцем.
Рибу треба смажити на сильному вогні, переконавшись, що стейки тримаються якомога ближче до найгарячішої точки на грилі. Переверніть один раз і продовжуйте готувати до повної готовності риби, приблизно 6-7 хвилин.
Перекладіть рибу на тарілку та проколіть виделкою кожен шматок у кількох місцях, щоб утворилися точки, через які соус просочиться. Знову перемішайте соус, перш ніж полити ним всю рибу, і одразу подавайте.
78-річний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне вирішив зробити розкішний подарунок для трьох своїх доньок — Софії,…
З 1 жовтня в Україні, ймовірно, збільшать податки. Відповідний законопроєкт може бути ухвалено в середині жовтня,…
Вихідні в Україні будуть сухі та теплі. Опадів протягом 21 та 22 вересня не очікується.…
Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати…
Дослідження вчених показали, що м’ясо обов’язково треба включати до свого щоденного раціону. Якщо ви хочете…
ЗСУ нещодавно незначно просунулися на захід від українського виступу в Курській області на тлі атак у цьому…