Риба на грилі – є однією з популярних літніх страв. Вона легко готується, дуже смачна та корисна для здоров’я.
Food & Wine поділився корисними порадами її приготування від авторки кулінарних книг Марселли Хазан. Її рецепт риби-меч став дуже відомим, однак цими лайфхаками можна скористатись для приготування будь-якої іншої.
Рецепт містить лимонно-орегано-соус, який надає рибі яскравий трав’яний смак. Варто зробити отвори, що ароматична суміш змогла потрапити й усередину.
Для його приготування треба взяти:
Для початку розпаліть гриль. У цей час змішайте лимонний сік з сіллю, щоб вона розчинилась. Додайте орегано, оливкову олію і щедро приправте перцем.
Рибу треба смажити на сильному вогні, переконавшись, що стейки тримаються якомога ближче до найгарячішої точки на грилі. Переверніть один раз і продовжуйте готувати до повної готовності риби, приблизно 6-7 хвилин.
Перекладіть рибу на тарілку та проколіть виделкою кожен шматок у кількох місцях, щоб утворилися точки, через які соус просочиться. Знову перемішайте соус, перш ніж полити ним всю рибу, і одразу подавайте.
Україна вистояла зиму без масштабних відключень світла, але нові виклики вже на горизонті. Росія, не…
Наприкінці квітня Сенат Польщі ухвалив закон про видачу студентських віз іноземцям. Анджей Дуда вже його…
В Україні зосереджені великі поклади рідкісноземельних металів, які є критично важливими для високотехнологічних галузей промисловості. Про…
Можливо, у вас є такий знайомий або знайома, які можуть увечері довго займатись своїми справами,…
Питання демобілізації військових після тривалого терміну служби залишається болючим і суспільно важливим. Проте, як з'ясувалося,…
Очільник Кремля продовжує використовувати терор і бойові дії як засіб для вирішення власних проблем. Про…