Риба на грилі – є однією з популярних літніх страв. Вона легко готується, дуже смачна та корисна для здоров’я.
Food & Wine поділився корисними порадами її приготування від авторки кулінарних книг Марселли Хазан. Її рецепт риби-меч став дуже відомим, однак цими лайфхаками можна скористатись для приготування будь-якої іншої.
Рецепт містить лимонно-орегано-соус, який надає рибі яскравий трав’яний смак. Варто зробити отвори, що ароматична суміш змогла потрапити й усередину.
Для його приготування треба взяти:
Для початку розпаліть гриль. У цей час змішайте лимонний сік з сіллю, щоб вона розчинилась. Додайте орегано, оливкову олію і щедро приправте перцем.
Рибу треба смажити на сильному вогні, переконавшись, що стейки тримаються якомога ближче до найгарячішої точки на грилі. Переверніть один раз і продовжуйте готувати до повної готовності риби, приблизно 6-7 хвилин.
Перекладіть рибу на тарілку та проколіть виделкою кожен шматок у кількох місцях, щоб утворилися точки, через які соус просочиться. Знову перемішайте соус, перш ніж полити ним всю рибу, і одразу подавайте.
Риба — важливе джерело білка, поліненасичених жирних кислот і мінералів. Проте фахівці з харчування попереджають:…
В Україні шахраї почали маскуватися під перевізників, пропонуючи онлайн-квитки та зникаючи після отримання передоплати. Не…
Верховна Рада розглядає законопроєкт, який передбачає створення єдиної державної бази даних банківських рахунків і сейфів…
Обираючи авто на вторинному ринку, важливо не лише “ловити ціну”, а й розуміти, на які…
Перед стартом жнив український агросектор опинився у критичній ситуації — нові правила мобілізації та зміна…
На чергових публічних заходах Володимир Путін знову з’явився у взутті, яке візуально додає йому зросту.…