Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.
Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.
2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.
3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.
4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.
Українці, які опинилися в Польщі через повномасштабну війну, зможуть отримати тимчасовий документ, т.з. "сірий паспорт". Це…
В основному, ми викликаємо поліцію у випадках, коли порушуються наші права, і ми вимагаємо захисту.…
На Харківщині планують посилити мобілізацію військовозобов'язаних, яка є обов'язковою під час дії воєнного стану в Україні.…
На тлі запуску Росією нової балістичної ракети, яку Путін назвав "Орєшніком", протягом останньої доби в…
Китайські вчені завершили перший етап будівництва найпотужнішої у світі центрифуги в Ханчжоу – амбітного проєкту, спрямованого…
Громадянин Британії здійснив підпал лондонської комерційної нерухомості, яке пов'язане з Україною. За це він отримав…