Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.
Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.
2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.
3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.
4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.
У лютому 2025 року середня зарплата в центральних держорганах України підстрибнула до 51,4 тисяч гривень.…
Уряд України у 2025 році запровадив системні обмеження щодо нарахування пенсій, які перевищують встановлені законодавством…
У Києві продовжує зростати заборгованість населення за теплопостачання та гаряче водопостачання. За інформацією директора СП…
Під час холодної війни ЦРУ провели операцію з отруєння кубинського цукру, який йшов на експорт до СРСР. Операція,…
Оскільки кожен військовозобов'язаний чоловік віком від 18 до 60 років має бути на обліку, порушення…
Громадянки Данії, яким після 1 липня 2025 року виповниться 18 років, у 2026 році можуть…