Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.
Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.
2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.
3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.
4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.
Народна депутатка Мар’яна Безугла виступила із публічною ініціативою щодо розширення мобілізації в Україні. Вона запропонувала…
Голлівудський актор Том Круз вперше у своїй майже 45-річній кар’єрі стане лауреатом премії "Оскар". Американська…
Із липня 2025 року в Україні триває черговий етап мобілізації в умовах воєнного стану. Відповідно…
Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт №13271-1, яким суттєво посилено відповідальність за корупційні злочини…
З 1 червня 2025 року Польща запровадила нові правила щодо отримання соціальної допомоги на дітей…
В Україні зростає кількість випадків, коли тверезі водії отримують штрафи та позбавляються водійських прав через…