Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.
Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.
2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.
3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.
4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.
У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який передбачає важливі зміни в організації трудових відносин під час воєнного…
Українці щомісяця одержують по дві платіжки за газ. Одна – за спожиті обсяги палива, а…
Українські сили успішно вивели з ладу близько третини стратегічної авіації Російської Федерації — про це…
Аналіз цін на продукти та споживчі товари в Канаді не приніс нічого втішного громадянам країни. Хоча рівень інфляції…
Україна веде перемовини зі Сполученими Штатами Америки щодо економічних та оборонних угод. Про це президент…
На фото голови СБУ Василя Малюка під час проведення спецоперації "Павутина" можна помітити зображення двох російських літаків…