У сезон гріх не побалувати себе малосольними огірочками. Є багато способів, як їх приготувати, але один із найбільш ходових – мариновані огірки в пакеті. Вони будуть готові за ніч, а якщо хочете – то за 1 годину або навіть за 20 хвилин.
Інгредієнти:
Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
Овочі потрібно вимити і зрізати в них “попки”. Подрібнити кріп. У харчовий кульок (або із зіп-застібкою) скласти кріп, видавити туди ж часник через прес, додати сіль і цукор та огірочки. Зав’язати кульок і потрясти – потрібно, щоб усі інгредієнти змішалися. Покласти на ніч у холодильник (або на день). Якщо готуєте вдень, то пакет можна періодично струшувати, щоб овочі рівномірно промаринувалися.
В умовах економічної кризи, спричиненої вторгненням в Україну, Росія спробувала відмовитися від торгівлі із Заходом…
Так, усім відомо, що мода циклічна. Однак є такий одяг, який уже давно поза межами…
Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…
В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…
Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…
У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…