Набридло готувати з огірків тільки хрумкий салат і холодний суп ? Тоді пропонуємо нафарширувати їх – і така закуска порадує не лише шлунок, а й око. А якщо приправити закуску кропом та часником — близьких за вуха не відтягнете.
Для такої пікантної закуски Shuba рекомендує вибирати величезні, але не дуже рідкі, тоді начинка не наповниться соком. Спробуйте цю незвичайну страву і захочеться готувати так завжди.
Інгредієнти на 20 порцій:
Спосіб приготування:
Колишня очільниця австрійської дипломатії Карін Кнайсль, яку свого часу прозвали "подругою Кремля", знову нагадала про…
Сенатор-республіканець із Техасу Тед Круз вибухнув критикою на адресу Джо Байдена, звинувачуючи його у навмисному…
Якщо ви планували 2025 року вступити до аспірантури, аби отримати відстрочку від мобілізації, доведеться переглянути…
Блекаути стали реальністю для багатьох українців. Але життя триває, і ми потребуємо світла, інтернету та…
Автомобільні ентузіасти виявили у швейцарському муніципалітеті Кірхберг у кантоні Санкт-Галлен величезну стоянку машин 70-80-х років…
Нардепка Мар’яна Безугла заявила про "ризик колапсу державності", який зростає. Зокрема, вона розмістила пост, у якому перераховано проблеми України…