Набридло готувати з огірків тільки хрумкий салат і холодний суп ? Тоді пропонуємо нафарширувати їх – і така закуска порадує не лише шлунок, а й око. А якщо приправити закуску кропом та часником — близьких за вуха не відтягнете.
Для такої пікантної закуски Shuba рекомендує вибирати величезні, але не дуже рідкі, тоді начинка не наповниться соком. Спробуйте цю незвичайну страву і захочеться готувати так завжди.
Інгредієнти на 20 порцій:
Спосіб приготування:
Холодні руки та ноги — проблема, яка турбує багатьох, особливо у холодну пору року. Однак…
Українські сім’ї з дітьми з малозахищених верств та родини переселенців, в яких є люди з…
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що на Покровському та Курахівському напрямках вдалося вивести…
У Крабовидній туманності, залишку вибуху наднової зірки, розташовується пульсар PSR B0531+21, відомий також як пульсар…
У 2024 році студенти можуть отримати відстрочку від мобілізації, однак при відрахуванні таке право втрачається.…
Для того, щоб купити однокімнатну квартиру в Україні, потрібно в середньому відкладати усю зарплату від…