Site icon Експерт

Фастфуд вдома. Смачні курячі нагетси в хрумкій паніровці: рецепт для духовки

Багато хто із господинь прагне урізноманітнити меню для своєї родини смачними та корисними стравами. Проте іноді виникає бажання пригощати близьких домашнім фастфудом. Ось простий рецепт нагетсів, з яким легко справиться навіть початківець-господиня.

Курячі нагетси — це одна з найпопулярніших страв у фастфуді по всьому світу. Ідеально приготовлені нагетси мають смачну хрустку скоринку. Ось простий рецепт для смачних курячих нагетсів, які можна запікати в духовці.

Курячі нагетси в духовці

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Промиваємо куряче філе під проточною водою та розкладаємо на паперові рушники для висушування. Потім нарізаємо його поперек волокон на довгі скибочки.
  2. Розкладаємо шматочки курки в глибоку тарілку і обсипаємо перцем, копченою паприкою та сушеним часником. Додаємо трошки рослинної олії та перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин для маринування.
  3. Для панірування курячих стріпсів подрібнюємо кукурудзяні пластівці за допомогою блендера.
  4. В окремому посуді розбиваємо яйця і слабо збиваємо їх вінчиком.
  5. Деко для випічки встилаємо пергаментним папером, попередньо розігріваючи духовку до 200 °C.
  6. Кожен шматок курки занурюємо спочатку в яйце, а потім в подрібнені кукурудзяні пластівці. Викладаємо на підготовлене деко і повторюємо цей процес з іншими шматочками.
  7. Ставимо деко в розігріту духовку та випікаємо приблизно 20 хвилин, періодично перевертаючи шматки.
  8. Подаємо курячі нагетси з кетчупом, майонезом або сирним соусом.
Читати повну версію