Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.
2. Почистіть яблука, наріжте.
3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.
Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!
Портативні зарядні станції стають дедалі популярнішими завдяки своїй здатності забезпечувати резервне живлення під час вимкнення…
Анджеліна Джолі – ікона стилю для поколінь. Бездоганний смак зірки поширюється, зокрема, і на її…
Кабінет міністрів України затвердив виділення 71,82 млн грн на централізоване виготовлення 900 тис. повісток, які…
У Туреччині забудовника Хасана Альпаргюна символічно засудили до 62 довічних термінів позбавлення волі, що становить 865…
Президент Фінляндії Александр Стубб заявив, що Україна спочатку стане членом Євросоюзу, а вже потім зможе…
60-річна фельдшерка на ім'я Джейн розповіла, що їла 70 днів лише сардини. Ця дієта допомогла…