Categories: Рецепти

Буде без неприємного запаху: як правильно готувати квашену капусту

Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.

Інгредієнти:

  • капуста – 3 шт.
  • 2 моркви
  • 5 шт. лаврового листа
  • 10 шт. чорний перець
  • 5-6 яблук

Спосіб приготування:

1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.

2. Почистіть яблука, наріжте.

3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.

Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Яку техніку можна під’єднувати до портативної зарядної станції?

Портативні зарядні станції стають дедалі популярнішими завдяки своїй здатності забезпечувати резервне живлення під час вимкнення…

1 годину ago

Один з найдорожчих у Лос-Анджелесі: як виглядає особняк Анджеліни Джолі за 25 мільйонів

Анджеліна Джолі – ікона стилю для поколінь. Бездоганний смак зірки поширюється, зокрема, і на її…

1 годину ago

В Україні готують масовий призов: майже мільйон повісток буде вручено за 3 місяці

Кабінет міністрів України затвердив виділення 71,82 млн грн на централізоване виготовлення 900 тис. повісток, які…

1 годину ago

Турецького забудовника засудили до 865 років в’язниці, через зруйновані землетрусом будинки

У Туреччині забудовника Хасана Альпаргюна символічно засудили до 62 довічних термінів позбавлення волі, що становить 865…

2 години ago

Президент Фінляндії пояснив алгоритм дій України для вступу до НАТО

Президент Фінляндії Александр Стубб заявив, що Україна спочатку стане членом Євросоюзу, а вже потім зможе…

2 години ago

Жінка вирішила схуднути за допомогою рибних консервів і розповіла, що з цього вийшло

60-річна фельдшерка на ім'я Джейн розповіла, що їла 70 днів лише сардини. Ця дієта допомогла…

4 години ago