Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.
2. Почистіть яблука, наріжте.
3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.
Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!
60-річна фельдшерка на ім'я Джейн розповіла, що їла 70 днів лише сардини. Ця дієта допомогла…
Фортифікаційні споруди в Білгород-Дністровському районі Одеської області потонули в піску. Це трапилося через їх близьке…
В Україні триває загальна мобілізація та діє воєнний стан. Наразі планується, що чоловікам, які підлягають…
Одразу після прибуття на фронт новобранці ЗСУ втрачають убитими і пораненими більше половини особового складу.…
У США на аукціоні Bring a Trailer продається розкішний седан Bentley S1 Continental Flying Spur…
З 1 жовтня 2024 року деякі пенсіонери в Україні отримають додаток до пенсії, незважаючи на…