Categories: Рецепти

Буде без неприємного запаху: як правильно готувати квашену капусту

Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.

Інгредієнти:

  • капуста – 3 шт.
  • 2 моркви
  • 5 шт. лаврового листа
  • 10 шт. чорний перець
  • 5-6 яблук

Спосіб приготування:

1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.

2. Почистіть яблука, наріжте.

3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.

Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Жінка вирішила схуднути за допомогою рибних консервів і розповіла, що з цього вийшло

60-річна фельдшерка на ім'я Джейн розповіла, що їла 70 днів лише сардини. Ця дієта допомогла…

8 хв. ago

“Розпилили бюджет”: фото оборонних споруд на Одещині розлютило мережу

Фортифікаційні споруди в Білгород-Дністровському районі Одеської області потонули в піску. Це трапилося через їх близьке…

10 хв. ago

Кому з українців точно не прийде повістка поштою: названо дві категорії

В Україні триває загальна мобілізація та діє воєнний стан. Наразі планується, що чоловікам, які підлягають…

15 хв. ago

У ЗСУ розповіли, чому великі втрати серед новобранців

Одразу після прибуття на фронт новобранці ЗСУ втрачають убитими і пораненими більше половини особового складу.…

21 хв. ago

На аукціон виставили розкішне авто Альфреда Хічкока (фото)

У США на аукціоні Bring a Trailer продається розкішний седан Bentley S1 Continental Flying Spur…

23 хв. ago

Пенсії підвищать із жовтня: кого “озолотять”

З 1 жовтня 2024 року деякі пенсіонери в Україні отримають додаток до пенсії, незважаючи на…

27 хв. ago