Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.
2. Почистіть яблука, наріжте.
3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.
Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!
Дослідники розробили простий тест, здатний оцінити тривалість життя людини. Вчені вважають, що, пройшовши тест, людина…
Американська компанія Tesla планує з кінця травня почати імпорт комплектуючих з Китаю до США для…
В Україні триває загальна мобілізація та воєнний стан. Призову підлягають військовозобов'язані чоловіки, які отримують повістки. Адвокатка…
Перша за три роки пряма зустріч представників України та Росії з мирного врегулювання відбудеться 15…
Верховна Рада України розглядає законопроєкт, який передбачає повернення обов'язкової військової підготовки для здобувачів вищої освіти…
Якщо Україна зазнає ще одного спекотного літа, як у 2024 році – відключення світла повернутися…