Site icon Експерт

Буде без неприємного запаху: як правильно готувати квашену капусту

Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.

2. Почистіть яблука, наріжте.

3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.

Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!

Читати повну версію