Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.
2. Почистіть яблука, наріжте.
3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.
Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!
У ніч на 17 червня Київ зазнає чергової масованої атаки дронів-камікадзе. Внаслідок ударів пошкоджені житлові…
До 1 липня у Львові триває прийом заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі…
Із липня 2025 року в Україні запрацює нова система сплати штрафів, які накладають територіальні центри…
Китай продемонстрував новітній бойовий дрон, оснащений штучним інтелектом, здатний управляти роєм безпілотників у бойових умовах.…
Збройне протистояння між Ізраїлем та Іраном позитивно вплинуло на доходи Росії від продажу нафти. На…
Після масованих ударів Ізраїлю по ядерних об’єктах Ірану експерти оцінили можливі ризики радіаційного забруднення для…