Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.
2. Почистіть яблука, наріжте.
3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.
Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!
Попри війну, складну ситуацію на фронті, підвищення податків та значного браку коштів на фінансування армії,…
Російська армія розпочала літній масштабний наступ і всього за тиждень змогла окупувати 18 українських населених пунктів, захопивши…
На північному заході штату Вашингтон у США 30 травня перекинулася вантажівка, яка перевозила бджіл. З вуликів вилетіли…
В Україні з 1 липня 2025 року стартують масштабні перевірки внутрішньо переміщених осіб. Про це йдеться в постанові…
У цій європейській столиці ви не побачите хмарочосів, поїздів або аеропортів, але від цього вона не менш…
Клієнти Ощадбанку почали отримувати нові сповіщення в мобільному додатку: банк просить не лише оновити особисті…