Categories: Рецепти

Буде без неприємного запаху: як правильно готувати квашену капусту

Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.

Інгредієнти:

  • капуста – 3 шт.
  • 2 моркви
  • 5 шт. лаврового листа
  • 10 шт. чорний перець
  • 5-6 яблук

Спосіб приготування:

1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.

2. Почистіть яблука, наріжте.

3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.

Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Польща видає “сірі паспорти” для українців

В Україні для громадян, які змушені були покинути свої домівки через війну та отримали статус…

13 хв. ago

Війна РФ проти України перестала бути локальною: погляд

Цивілізований світ має зрозуміти одну річ: якщо зараз не повернути силу міжнародного права, то весь…

23 хв. ago

Куди поїхати на Різдво: найкращі ярмарки Європи 2024

У Європі стартують різдвяні ярмарки — казкові локації, які щороку приваблюють мільйони туристів. Глінтвейн, ароматний…

4 години ago

На монетах можна розбагатіти: які копійки оцінюються майже у 40 000 грн

Деякі українські монети можна продати за десятки тисяч гривень через їхні колекційні особливості. Наприклад, майже…

4 години ago

Від фалоса до “гівенця” за 200 тисяч доларів: 5 найгірших пам’ятників світу

Коли комусь подобаються мистецькі вироби, а комусь ні – це цілком нормально. Однак якщо більшість…

5 години ago

Мільйонерка з МСЕК розплакалась під час апеляції: що вирішив суд

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під вартою скандальну керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяну Крупу.…

5 години ago