Квашена капуста – дуже корисний та смачний продукт, який можна їсти хоч щодня. Для того, щоб капуста не мала поганого запаху, потрібно в процесі приготування обов’язково випускати з неї повітря.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з яблуком, яка готується елементарно та головне – буде без неприємного запаху.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно капусту, моркву натріть, змішайте і добре помніть руками.
2. Почистіть яблука, наріжте.
3. Викладіть капусту та яблука в банку разом із лавровими листками та перцем.
Квасьте 3-4 дні в теплому приміщенні!
У Києві засвітився спортивний кросовер Lamborghini Urus 2022 року. Авто доробили в американському ательє 1016…
В Україні у 2025 році в окремих категорій пенсіонерів зросли мінімальні виплати. Йдеться про пенсії за інвалідністю…
В Україні посилюється контроль за мобілізацією, і тепер поліція активно розшукує та доставляє військовозобов’язаних до…
За інформацією The Economist, українські біженці в Європі все частіше відмовляються від ідеї повернення на батьківщину…
Після скандалу зі зливом секретної переписки топ-посадовців США у месенджері Signal серед чиновників Білого дому запанувало переконання,…
У найближчі місяці війна не завершиться. Росія надалі намагатиметься знищити Україну, заявив народний депутат, секретар комітету…