Яйця є дуже цінним, корисним та необхідним продуктом для організму. Готувати їх можна по-різному, але найкорисніші яйця – ті, при приготуванні яких залишається рідким жовток.
Кулінарка поділилася в Instagram, як правильно і швидко готувати смачні та корисні яйця пашот.
Як готувати яйця пашот
1. Яйця повинні бути свіжі, якщо вони не першої свіжості, то білок і у вас розпливеться у воді.
2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, так що білок швидше звернеться, але це не обов’язково, якщо у вас свіжі яйця.
3. Також слід зробити вир за допомогою ложки або вінчика, так готовий пашот буде гарної форми. Але дуже важливо, що потрібно на ситечко розбивати яйце і тоді вилити його в киплячу воду і з маленької висоти.
Повені, які у середині вересня охопили Центральну та Східну Європу, дійшла до Угорщини. Дунай, що вийшов із берегів,…
27 вересня в Україні розпочнуться офіційні продажі нової лінійки смартфонів iPhone 16, яка включає чотири…
Росія продовжує ядерний шантаж, направляючи ракети та дрони в бік українських АЕС. У ніч на…
Люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вони застосовують багатогранний підхід до завоювання голосів виборців,…
Якщо необхідно відтермінувати мобілізацію, необхідно подати певні документи. Нещодавно Верховна Рада вирішила продовжити воєнний стан…
Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…