Що може бути смачніше швидкого перекусу, що складається з хрусткого хліба, бекону чи риби, овочей та зелені.
Рецепти смачних бутербродів, які швидко готувати, і якими так легко втамувати голод, сподобаються геть усім! Ви не витратите забагато часу на кухні. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
В класичноум варіанті цей бутерброд готується на грилі, його придумав французький шеф-кухар в 2015 році, натхненний цибулевим супом.
Карамелізуйте цибулю – можна взяти червону, викладіть її між шматочками бріоші (французькі хлібці) чи звичайної бургерної булочки. Покладіть на цибулю сир раклет або будь-яикй плавлений сир і прогрійте ваш бутерброд кілька хвилин на грилі чи пательні. Смачного!
Італійський сендвіч з тунцем носить смішну назву – “Дядько Рокко”.
Булочку для сендвіча підсушіть на сухій пательні до хрусткої скоринки. Свіжий гострий перець (червоний або зелений, який знайдете на ринку у бабусь) легко обсмажте на пательні на олії, попередньо розрізавши його навпіл та почистивши зсередини.
Розріжте булочку вздовж і навпіл так, щоб верхня частина, немов кришка, накривала нижню. Викладіть вниз на булочку спершу гострий соус, в нашому випадку – аджику, розмажте, аби всотався у хліб.
Потім зверху покладіть консервований тунець, далі моцарелу, часточку обсмаженого гострого перцю й каперси, накрийте все руколою. Зберіть булочку й смакуйте!
Цей сендвіч за легендою обожнював колишній губернатор одноіменного штату Джордж Патакі. Шеф-кухар одного з місцевих ресторанів готував його саме для нього, а тепер готує як вічну класику.
Наріжте хліб на скибки і змочіть сумішшю темного пива з медом. Змочіть добре, проте скибки не мають розпадатись. Для приготування одного сендвіча нам потрібні щонайменше три скибки одного розміру.
Помийте на поріжте на шматочки середнього розміру гриби, наприклад, шампіньйони. Протушкуйте їх, за бажанням – з цибулею.
Викладіть на хліб у пиві тушковані гриби та притрусіть тертим твердим сиром. Накрийте шматочком хліба та повторіть все знову. Матимете таку схему: хліб – начинка – хліб -начинка – хліб. Розігрійте сендвіч в мікрохвильовці, і нехай смакує! Подавати теплим.
Тамаго – це підсолоджений омлет. Тобто бургер приготуємо з яйцем!
Яйця варять на водяній бані при низькій температурі, надаючи їм заварної текстури, потім нарізають полосками й обсмажують у суміші борошна й панірувальних сухарів. Кінцевий результат виходить неймовірно пухнастим і ніжним, але хрустким, і смакує ще більш розкішно в булочці-бріоші, прикрашеній гострим східним васабі чи українським хріном, майонезом, цибулею-шалот і базиліком.
Подейкують, що класичний ростбіф “Ролл-н-Рост” вперше приготували в 1970 році. Джон Ленон любив ростбіфи з яловичиною, а його дружина Йоко Оно готувала йому їх вдома. Музикант загортав їх у папір та носив з собою до студії, де створював культову музику, – в якості перекусу.
Загалом ростбіф – Roast beef – це яловича вирізка високої мармуровості, приготовлена на грилі. Своїм корінням страва виходить до XVI століття. Уже в той період смажена яловичина була невід’ємним атрибутом британської кухні.
В мисці змішайте майонез і сметану, додайте вичавлений часник, кріп, перець і сіль, перемішайте. Змастіть всередині отриманим соусом булочку для бургера. Викладіть на соус шматочки тушкованої яловичини, приготовленої на грилі чи пательні, на повільному вогні.
Колишній міністр економіки України, президент Київської школи економіки (КШЕ) Тимофій Милованов заявив, що журналістка Яніна Соколова нібито…
Відновлення ваги після дієти або програми схуднення є дуже поширеним явищем. Згідно з новими дослідженнями, "пам’ять" жирових клітин…
Чимало українців, можливо, не знають, що спадкове майно оподатковується. Хоча спеціального збору за спадок немає,…
Росія поставила Північній Кореї понад мільйон барелів нафти за зброю і солдатів. Про це повідомляє…
Волейболісти "Решетилівки" Андрій Оробко та Дмитро Шаврак розповіли, чому втекли з України. Гравці не повернулися до країни після волейбольного матчу Кубка…
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відреагував на удар балістичною ракетою Росії по Дніпру. За словами угорського…