Полуничне морозиво легко приготувати без цукру і зайвих калорій.
Рецептом ароматного та корисного десерту, який можна дозволити собі навіть під час дієти, поділилася дієтологиня Світлана Фус.
У складі – лише натуральні інгредієнти.
Грецький йогурт – 1 склянка
Полуниця – 350 г
Свіжий лимонний сік – 1/3 склянки
Лимонна цедра – 2 ч. л.
Мед – 2 ч. л. або за смаком.
Змішайте в блендері всі інгредієнти: грецький йогурт, полуницю, лимонний сік, лимонну цедру і мед. Повинна вийти густа однорідна суміш.
Розкладіть суміш по формах і поставте в морозилку.
Всю масу розділіть на 5-6 порцій. На один прийом їжі – 1 порція.
Це десерт до сніданку чи обіду, зазначила дієтологиня.
Президент США Дональд Трамп звернувся до лікарів після появи набряку на ногах. Обстеження підтвердило діагноз…
У Києві викрили схему отримання хабара на $25 тисяч за "дозвіл" на прохід до ресторану.…
Будапешт заборонив в’їзд трьом українським офіцерам після загибелі призовника-угорця. МЗС Угорщини також пригрозило Україні ускладненням…
Професійні кухарі щодня готують вишукані страви, але деякі з них ніколи не замовляють певні позиції…
Адміністрація Дональда Трампа більше не має наміру витрачати кошти американських платників податків на допомогу Україні.…
НАТО може вразити Калінінград швидше, ніж будь-коли. Про це заявив командувач армії США в Європі…