Мішленівський шеф-кухар Поппі О’Тул поділилася рецептом смачної пасти, яка точно всім сподобається. Для приготування пасти з курячим песто вона використовує мультиварку, пише The Independent.
Спочатку посоліть та поперчіть курячі грудки. Покладіть їх у чашу мультиварки разом з вином або бульйоном, пармезаном, кедровими горіхами, моцарелою, часником та вершковим соусом. Ще раз добре приправте все, накрийте кришкою та готуйте на високому рівні впродовж двох-трьох годин або на низькому рівні протягом шести-семи годин. Коли курка буде готова, вийміть її з мультиварки.
Після цього додайте базилік, лимонний сік і гарячий курячий бульйон у мультиварку та збийте за допомогою ручного блендера. Додайте макарони, перемішайте, накрийте кришкою та варіть на високому рівні від 40 хвилин до години, поки макарони не будуть м’якими. Одночасно розділіть курячі грудки, аби подрібнити їх.
Коли макарони зваряться, покладіть курку назад в мультиварку, додайте помідори чері, полийте оливковою олією та ще раз трохи посипте тертим пармезаном. Подавайте до столу одразу.
Дев’ятирічна принцеса Шарлотта має вишуканий смак до їжі. Зокрема, юна представниця британської королівської родини обожнює…
У місті Маркс Саратовської області після стрілянини по людях правоохоронці розпочали масштабну операцію із зупинки…
Упродовж трьох років повномасштабного вторгнення в Україні спалахували різні корупційні скандали, пов’язані з уникненням мобілізації.…
Росія готова почати хвилю кібератак на інфраструктуру і підприємства Великої Британії, яка може відключити електромережі і…
Удар Росії по Україні балістичною ракетою середньої дальності, яка здатна нести ядерні боєголовки, — це…
Країна-агресор випустила Україною за останній тиждень сотні бомб і дронів. Також російські загарбники атакували Україну…