Мішленівський шеф-кухар Поппі О’Тул поділилася рецептом смачної пасти, яка точно всім сподобається. Для приготування пасти з курячим песто вона використовує мультиварку, пише The Independent.
Спочатку посоліть та поперчіть курячі грудки. Покладіть їх у чашу мультиварки разом з вином або бульйоном, пармезаном, кедровими горіхами, моцарелою, часником та вершковим соусом. Ще раз добре приправте все, накрийте кришкою та готуйте на високому рівні впродовж двох-трьох годин або на низькому рівні протягом шести-семи годин. Коли курка буде готова, вийміть її з мультиварки.
Після цього додайте базилік, лимонний сік і гарячий курячий бульйон у мультиварку та збийте за допомогою ручного блендера. Додайте макарони, перемішайте, накрийте кришкою та варіть на високому рівні від 40 хвилин до години, поки макарони не будуть м’якими. Одночасно розділіть курячі грудки, аби подрібнити їх.
Коли макарони зваряться, покладіть курку назад в мультиварку, додайте помідори чері, полийте оливковою олією та ще раз трохи посипте тертим пармезаном. Подавайте до столу одразу.
Народна депутатка Ніна Южаніна підтвердила нещодавні чутки: на підході законопроєкт, який може кардинально змінити життя…
Кабінет міністрів України змінив рішення щодо бронювання для військовозобов'язаних. Про це стало відомо завдяки інформації, опублікованій на…
Ось так непомітно українці підкралися до останніх вихідних жовтня, а це означає, що вже цієї…
Росіяни продовжують демонструвати свої "нанотехнології". Як виявилося, вони заряджають ракети, луплячи по них кувалдою. Відповідним…
Уже незабаром стане відомо, хто саме очолюватиме США найближчі чотири роки. На тлі передвиборчої метушні…
Українці, які через війну вимушено переїхали до інших країн, тепер можуть з легкістю отримувати готівку…