Мішленівський шеф-кухар Поппі О’Тул поділилася рецептом смачної пасти, яка точно всім сподобається. Для приготування пасти з курячим песто вона використовує мультиварку, пише The Independent.
Спочатку посоліть та поперчіть курячі грудки. Покладіть їх у чашу мультиварки разом з вином або бульйоном, пармезаном, кедровими горіхами, моцарелою, часником та вершковим соусом. Ще раз добре приправте все, накрийте кришкою та готуйте на високому рівні впродовж двох-трьох годин або на низькому рівні протягом шести-семи годин. Коли курка буде готова, вийміть її з мультиварки.
Після цього додайте базилік, лимонний сік і гарячий курячий бульйон у мультиварку та збийте за допомогою ручного блендера. Додайте макарони, перемішайте, накрийте кришкою та варіть на високому рівні від 40 хвилин до години, поки макарони не будуть м’якими. Одночасно розділіть курячі грудки, аби подрібнити їх.
Коли макарони зваряться, покладіть курку назад в мультиварку, додайте помідори чері, полийте оливковою олією та ще раз трохи посипте тертим пармезаном. Подавайте до столу одразу.
У п'ятницю, 22 листопада, в Україні продовжить вирувати негода. Штормове попередження оголошене на всій території…
У Великій Британії зазначили, де готові воювати з Росією “сьогодні ввечері”. Про це заявив заступник…
Зморшки — це природний результат старіння, який надає візуального підтвердження вашому віку. Однак, ви все…
Голові Кремля Володимиру Путіну не вдасться завершити війну в Україні без серйозних наслідків для Росії. Політичні екстремісти…
Володарка премії «Оскар» знову потішить прихильників своєю появою на великому екрані. 49-річна актриса виконає головну роль у…
Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко забив на сполох у зв'язку з планами «Укрзалізниці» щодо чергового…