Омлет – улюблений сніданок багатьох українських сімей. Його готують “порожнім” або додають всілякі начинки: сир, ковбасу, помідори, зелень, кабачки або цукіні та інші овочі. Великою популярністю користуються омлети з м’ясом – цей інгредієнт робить сніданок ситним і поживним. Розповідаємо, як приготувати омлет із куркою, сиром та помідорами.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), молоко (100 мл), сіль та спеції (за смаком), середній помідор (1 шт.), відварене куряче філе (100 г), сир (100 г).
Приготування:
Змішуємо яйця, молоко, сіль та спеції. Розігріваємо сковороду і готуємо з суміші, що вийшла, два яєчних млинці.
Нарізаємо дрібно помідор, куряче філе та натираємо сир. На одну частину готового гарячого млинця викладаємо начинку та накриваємо другою частиною. Робимо те саме з другим яєчним млинцем.
Залишаємо приблизно на 1-2 хвилини до розплавлення сиру. За бажанням розрізаємо на дві рівні частини.
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…
Президент Росії Володимир Путін заявив про успішне випробування ракети "Орешник" ("Кедр") - саме нею РФ вдарила…
Жінка, яка робила ремонт будинку, зробила захопливе відкриття, виявивши цілі двері, які були приховані попередніми…
Українці, які опинилися в Польщі через повномасштабну війну, зможуть отримати тимчасовий документ, т.з. "сірий паспорт". Це…