Омлет – улюблений сніданок багатьох українських сімей. Його готують “порожнім” або додають всілякі начинки: сир, ковбасу, помідори, зелень, кабачки або цукіні та інші овочі. Великою популярністю користуються омлети з м’ясом – цей інгредієнт робить сніданок ситним і поживним. Розповідаємо, як приготувати омлет із куркою, сиром та помідорами.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), молоко (100 мл), сіль та спеції (за смаком), середній помідор (1 шт.), відварене куряче філе (100 г), сир (100 г).
Приготування:
Змішуємо яйця, молоко, сіль та спеції. Розігріваємо сковороду і готуємо з суміші, що вийшла, два яєчних млинці.
Нарізаємо дрібно помідор, куряче філе та натираємо сир. На одну частину готового гарячого млинця викладаємо начинку та накриваємо другою частиною. Робимо те саме з другим яєчним млинцем.
Залишаємо приблизно на 1-2 хвилини до розплавлення сиру. За бажанням розрізаємо на дві рівні частини.
Кабінет міністрів України затвердив постанову, яка стосується проведення призову громадян на військову службу й регулює порядок…
18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60…
Жінка з Північної Кароліни, США, виграла лотерейний джекпот у розмірі $736 874, коли випадково зіграла…
За даними Укравтопрому, у квітні 2024 року в Україні зареєстрували майже 3 700 вживаних автомобілів…
Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій…
Зараз українські компанії, які перевозять товари міжнародними маршрутами, мають проблеми через те, що багато водіїв…