Омлет – улюблений сніданок багатьох українських сімей. Його готують “порожнім” або додають всілякі начинки: сир, ковбасу, помідори, зелень, кабачки або цукіні та інші овочі. Великою популярністю користуються омлети з м’ясом – цей інгредієнт робить сніданок ситним і поживним. Розповідаємо, як приготувати омлет із куркою, сиром та помідорами.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), молоко (100 мл), сіль та спеції (за смаком), середній помідор (1 шт.), відварене куряче філе (100 г), сир (100 г).
Приготування:
Змішуємо яйця, молоко, сіль та спеції. Розігріваємо сковороду і готуємо з суміші, що вийшла, два яєчних млинці.
Нарізаємо дрібно помідор, куряче філе та натираємо сир. На одну частину готового гарячого млинця викладаємо начинку та накриваємо другою частиною. Робимо те саме з другим яєчним млинцем.
Залишаємо приблизно на 1-2 хвилини до розплавлення сиру. За бажанням розрізаємо на дві рівні частини.
У 2025 році в Україні стрімко зростає попит на гібридні авто. Якщо ще кілька років…
Ви, напевно, чули фразу, що на похмурий вираз обличчя потрібно більше м’язів, ніж на усмішку.…
Дитячі травми можуть залишити слід на все життя. Вони не лише болять у спогадах, а…
Сьогодні підрозділи Збройних Сил України, у взаємодії зі Службою безпеки України та іншими складовими сил…
Російські спецслужби стали використовувати нову тактику для вербування українців. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на Службу…
Багато жінок не уявляють свого ранку без чашки ароматної кави. І не недарма. Нове дослідження…