Сьогодні розкажемо, як приготувати молозиво в духовці. Цей десерт має ніжний смак та апетитний вигляд. До того ж рецепт молозива швидкий, а користь – беззаперечна.
Готують це лакомство з молока корови, отримане після її отелення. Його консистенція густіша, ніж у звичайного молока, а колір – жовтуватий, пишуть fakty
Не зважаючи на те, що ця страва самодостатня, з неї також готують й інші смаколики: пудинги, суфле, або використовують як один з інгредієнтів начинки для вареників, солодких пирогів, пиріжків та булочок.
Для приготування молозива в домашніх умовах, нам знадобиться мінімальна кількість продуктів та часу. Цей десерт ідеальний до сніданку. Їсти його можна як в холодному, так і теплому вигляді.
Інгредієнти:
Приготування:
Цукор у рецепті молозива можна замінити згущеним молоком (на 1,5 л молока – 7 ст. л.). Для любителів солодкого можна додати більше.
Фото: Depositphotos
І знову в Україні розпочалися віялові вимкнення електроенергії. А це означає, що із приготуваннях їжі…
Дональд Трамп, який став переможцем на виборах у США, однозначно має певні "важелі, щоб вплинути на…
Домовитися з Путіним неможливо, тож президент Володимир Зеленський повинен мати план дій на випадок, якщо Україну примушуватимуть…
Опублікований документ містить перелік політичних убивств, скоєних російськими спецслужбами від початку 2000 року, коли до…
У Кремлі зростає напруга: Володимир Путін може стати мішенню для замаху. Причина – його небезпечні…
Джордж Уельський, спадкоємець британського престолу, має вишукані кулінарні вподобання, які відрізняють його від більшості дітей.…