Колишній королівський шефкухар Даррен Макгрейді розповідав журналу Hello!, що королева Єлизавета II найчастіше віддавала перевагу шоколадним десертам, а сам шеф називав її “шоколадоголіком”.
Покійна королева щодня насолоджувалася безліччю солодощів та пудингів, а шоколадний бісквітний торт був її найулюбленішим.
“Вона справжній шоколадоголік і обирала б все, що ми включаємо в меню і що містить шоколад, особливо шоколадний пиріг”, — каже шефкухар, який також готував для принцеси Діани.
Також відомо, що кожен день до пообіднього чаю Єлизаветі II подавали торт: лимонний, фруктовий, імбирний, або бісквіт з джемом і вершками. Королева завжди брала маленький шматочок, а потім відправляла торт на кухню, де його розрізали та роздавали персоналу, щоб десерт не пропадав даремно.
Зазвичай зранку люди постійно кудись поспішають, тому на приготування сніданків виділяється дуже мало часу. Через це в…
Мораторій на зростання комунальних тарифів на газ і опалення, введений у зв'язку з воєнним становищем,…
При посадці в аеропорту Анталії 24 листопада загорівся двигун літака російської авіакомпанії «Азимут». Займання Sukhoi…
Мецово є містом у Греції, що приваблює туристів, які полюбляють зимові види спорту. Воно розташоване біля…
Начиная с 1 декабря 2024 года процесс бронирования сотрудников от мобилизации в Украине будет полностью…
Доки наміри Дональда Трампа щодо України залишаються здебільшого туманними, у Києві намагаються знайти аргументи, чому він має…