В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.
Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.
2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.
3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.
4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.
Багато хто з нас шукає способів бути більш вдячними за те, що ми маємо в…
Російські загарбники посилили штурмові дії на півдні Донеччини, чим створили загрозу для Запорізької області, розповів…
Найближчим часом вартість проїзду у громадському транспорті Києва підвищувати не планують, хоча у КМДА підрахували…
Ліквідація ТЦК може стати викликом для України, але до мобілізації варто було б підходити інакше. Про це…
Прогноз погоди в Україні вказує на мінливі умови, зокрема можливість випадання снігу в деяких районах.…
Перемовини між Україною та Росією про завершення війни можуть розпочатися у січні наступного року, заявив…