В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.
Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.
2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.
3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.
4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.
Після завершення бойових дій в Україні, ймовірно, воєнний стан продовжуватиме діяти у своєрідному "квазіформаті". Таку…
Експерти Bank of America вважають, що інвестори недооцінюють ризики торгової війни під час майбутнього президентства Дональда…
Як повідомляє Центр національного спротиву, через злочинний апетит до чужої нерухомості, росіяни почали позбавляти елементарних…
Наявність чинного парламенту – це річ, яка легітимізує сучасну владу України. Тому для росіян відсутність…
Роспатент отримав заявку на реєстрацію бренду «Орєшнік» після того, як Росія запустила однойменну балістичну ракету…
В Україні – новий скандал, соцмережі гудуть, військові обурюються. Днями головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зустрівся…